Danes zvečer na Jesenicah dvoboj za vodilno mesto v ligi AHL

Hokej

Hokejisti v Alpski hokejski ligi AHL bodo danes odigrali tekme 20. kroga. Hokejisti HDD SIJ Acroni Jesenice, ki trenutno vodijo na tekmovalni lestvici, bodo tekmo proti hokejistom italijanskega Rittner Buam, ki so z zaostankom dveh točk drugi, v športni dvorani Podmežakla začeli ob 19h.

V mednarodni hokejski ligi IHL pa bodo hokejisti HK MK Bled danes gostovali in tekmo v Zagrebu proti hokejistom KHL Medveščaka začeli ob 18.30.

Včeraj so mlajši dečki kranjskega HK Triglava v tekmi državnega prvenstva za mlajše dečke U12 v ledeni dvorani Zlato polje s 3:2 premagali vrstnike HD Mladi Jesenice.

Košarka

Včerajšnja tekma 4. kroga pokala Špar med košarkarji Plama Pur in LTH Castings se je končala z rezultatom 89:65 v korist košarkarjev Plama Pur.

Danes bodo tekmo 4. kroga pokala Špar ob 20.15 v dvorani športnega centra Tolmin začeli košarkarji košarkarji Tolmina in ECE Triglava, v športni dvorani Medvode pa še košarkarji Brinox Medvode in Šenčur Gorenjska gradbena družba.

Odbojka

Danes bodo odbojkarji kranjskega Triglava in Panvite Pongrad ob 20h v športni dvorani Planina začeli prvo tekmo ¼ finala Pokala Slovenije. Ob 19-tih pa jo bodo v športni dvorani Kanal začeli odbojkarji Salonit Anhovo in Calcit Volley.

Prve tekme ¼ finala Pokala Slovenije pa bodo danes odigrala tudi dekleta. Obe tekmi se bosta začeli ob 20h. V športni dvorani Kamnik, bodo odbojkarice Calcit Volley gostile odbojkarice GEN 1 Volley, v športni dvorani Hoče pa se bodo pomerile odbojkarice Formula
Formis in Zgornja Gorenjska.

Jože Marinček