Tedenski horoskop za obdobje:

21.08. – 27.08.2017

Sonce, ki bo zapuščalo ognjeno znamenje Leva, bo vplivalo tudi na vas. Čutili boste upad energije in zagona za delo. Rutinske stvari vas bodo utrujale, vsega boste siti in želeli si boste dopusta. Finančnih zadev ne pustite predolgo stati, da ne boste trpeli negativnih posledic. Ne pozabite plačati položnic ali drugih starih dolgov.

Ta teden boste psihično in fizično močni. Svojo fizično moč lahko še dodatno utrdite s fizičnim delom in športom. Področje ljubezni vam bo delalo skrbi in retrogradni Merkur bo otežil komunikacijo. Težje teme za pogovor prestavite.

Pred vami je dober teden za urejanje materialnih zadev. Organizirani boste, dosledni in pa dovolj motivirani, da se lotite starih in novih materialnih izzivov. Rezultati bodo vidni v kratkem. Samski boste spoznali novo ljubezen. Ne pričakujte preveč. Merkur je še retrograden in bo delal težave pri komunikaciji.

Na področju ljubezni se vam odpirajo nove priložnosti. V vas se bodo zbujali dvomi kako ravnati z osebo, ki vam je pri srcu, vendar so med vama določene ovire. Tudi finančno teden ne bo slab. V kolikor imate službo, ki je vezana na finance, pa se usmerite v nove poslovne priložnosti.

Sonce, ki vstopa v znamenje Leva bo poskrbelo, da boste deležni posebne pozornosti. Teden bo odličen za nove začetke. Čaka vas druženje z osebo, ki ste jo že nekaj časa imeli v mislih. Ljubljena oseba pa vas bo pozitivno presenečala. Le uživajte, planeti so vam naklonjeni.

Ta teden naredite obračun preteklega obdobja. Vse kar je bilo slabega, kar vam je povzročalo skrbi in vse kar vam ni dalo dobro spati, zapišite na listek. Ste pametna in dosledna oseba in z dobro organizacijo se boste takim situacijam v prihodnosti po večini izognili.

 

Odličen teden za nove začetke na področju dela. V službi se bodo stvari začele odvijati z večjo hitrostjo, kot v preteklosti. Pojavila se bo priložnost, da pokažete svoje talente. Naj vas ne bo sram zahtevati nagrade, priznanja ali plačila.


Dosti časa boste preživeli z ljubljeno osebo, uživali v prijetnih trenutkih ter se razvajali. Razmislite o tem, da bi poizkusili kaj novega. Najsi bo to nova hrana, izlet v neznan kraj ali pa kaj bolj adrenalinskega. Malo popestritve bo odnos še dodatno začinilo.

V tem tednu se bodo pojavili novi izzivi. Zadovoljni boste z doseženim. V ospredje boste postavili službene obveznosti in vaši nadrejeni bodo prizadevanja opazili. Kljub temu pa čas še ni pravi za pogajanja o večji plači.

Utrujeni boste od družinskih obveznosti. Res, da fizično niso tako naporne, vendar vam delajo skrbi in vplivajo na vaše razpoloženje. Vzmetite si čas za počitek ter prosite bližnje za pomoč. Naj vas ne bo sram, saj ni potrebno, da vse postorite sami.

Kar nekaj energije boste vložili v svoj videz. Pogrešali boste več svobode in spontanih odločitev. Zadnje čase ste ujeti v rutino, ki vas bo počasi želela dolgočasiti. Razmislite, kaj boste storili, da si popestrite dneve. Možnosti je veliko in ne iščite izgovorov v svojem trenutnem pomanjkanju časa.

Zelo boste privlačni za vodna in zemeljska znamenja. Samski boste uživali v pozornostih vaše nove simpatije. Na trenutke pa se vam bo zdelo, da se vam dogaja celo preveč. Nekoliko se boste umaknili, da boste lahko zadihali ter premislili, kam vas novo poznanstvo lahko pripelje.