Ne delajte iz muhe slona! To naj vas vodi danes cel dan. Tesnoba, strahovi – vse to izkrivlja sliko dejanskega stanja. Ko vas popade tesnoba ali pa strah, takrat ne razmišljajte o željah in o svojih težavah, ker boste vse videli veliko bolj negativno, kot v resnici je. Odklopite se, pojdite na sprehod, posvetite se svojemu ljubljenčku. Preusmerite svoje misli drugam. Lahko se lotite pospravljanja, se vržete v delo. Počistite zadeve, ki vam ne služijo več.

To bo vplivalo tudi na vaše delovanje na poslovnem področju. Saj veste – tesnoba in strah sprožita željo po kontroli, pa tudi bolj občutljivi boste, vsaj kar se tiče kritike. Vsako kritiko boste sprejeli kot napad na vaš renome in ugled. Delovali boste zelo hladni in sumničavi, a to je le vaš obrambni mehanizem. Preusmerite svoje misli, umirite se. Vpliv dneva se bo poznal tudi na drugih. Opominjajte se, da je sreča na vaši strani, zato se posvetite stvarem, ki prijajo vaši duši.

Podobno boste delovali tudi na partnerskem področju – hladni boste ali pa boste začutili, da je hladen partner, nezaupljivi in polni dvomov. Nesigurnost vas bo silila v pogovore, iz katerih boste želeli izvleči kaj in kdo čuti. Ne delajte tega, saj so vsi vaši občutki danes lažni in pretirano negativni. Stvari niso tako slabe, kot mislite. Minilo bo. Tudi samski boste danes bolj zaprti kot druge dneve, zato možnosti, da danes srečate sorodno dušo ni veliko. Pride tudi ta dan, brez skrbi.

Strah, kako bo s financami v prihodnosti, vas bo danes obremenil veliko bolj kot prejšnje dni. Veliko boste razmišljali o denarju, težko ga boste dali iz rok. Iz tega sledi, da danes ni dober dan za prodajo, saj niste edini, ki vas bo danes skrbelo za denar.

Otroci so najpomembnejši! Spomnite se na to, ko vas bo skrbelo, kaj si drugi mislijo o njih. Je to sploh pomembno? Življenje bi bilo veliko lažje, če nas ne bi skrbelo, kaj si misli soseda, ki ima itak o vsakem svoje mnenje; ali učiteljica; ali če se obnašajo po vseh pravilih? Bodite ponosni na njih in na njihove dosežke. Verjemite mi, da se trudijo po svojih najboljših močeh. Kdaj ste vi nazadnje slišali 3 pohvale naenkrat? Pokusite s tem danes pri svojih otrocih – za vsako kritiko ali popravek, dajte otroku 3 pohvale ali mu povejte 3 vzpodbudne stvari. Lepo je slišati pohvalo, še bolje 3 naenkrat. O tem sem že pisala v opisu igre Jaz sem.

Danes vsi delujmo po principu – ko izrečete kritiko, ravnovesje popravite s tremi pohvalami ali vzpodbudnimi besedami. Ko boste razmišljali o pohvalah, se bo vaše negativno razmišljanje samo od sebe obrnilo v pozitivno. Še bolje – negativnim mislim ne dovolite vstopa v vašo glavo.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Lep dan 🙂