Numerološki vpogled za 15.10.17

Slika: Slovenija/Pixabay

Misli vplivajo na vaše počutje in te, ki vas bodo obletavale v popoldanskem času, ga bodo slabšale. Ne dovolite jim, da vstopijo, bolj se osredotočite na pozitivne misli in govorite le o stvareh, za katere si želite, da se zgodijo.

Danes vam bo še kako prav prišlo znanje, kako nadzorovati svoje misli. Dan se bo začel dobro, proti večeru pa bo izgledalo, kot da gre vse navzdol. Nepričakovani obrati situacij vas znajo podreti, zato je še toliko bolj pomembno zavedanje, da se bodo okoliščine popravile. Veliko bo odvisno od vas samih: če boste dovolili, da se težke, negativne misli, morda celo žalost in zaskrbljenost, naselijo v vaši glavi in delajo razdejanje, boste proti popoldnevu vse bolj na tleh. Misli lahko kontrolirate, predvsem pa vi odločate, katerim boste dovolili, da prevladujejo in katerim ne. Več kot bo pozitivnih misli, manj bo negativnih.

Po nepotrebnem boste zaskrbljeni za srečo in blagostanje svoje družine, vendar verjemite, da je vaša skrb pretirana in je ne potrebujejo v tej meri. Tisto, kar res potrebujejo, je več vaše pozornosti, skupnega preživljanja časa in izražanje nežnosti. Enako velja v odnosu s partnerjem. Negujte vaš odnos in bodite nežni, ne bojte se izraziti čustva. Tudi tu velja, da bolj ko se bo bližal večer, bolj boste racionalni, nezaupljivi in preračunljivi. Vse to so lastnosti, ki vam dobro služijo na poslovnem področju, na čustvenem pa vam lahko le škodijo. Postavite službo na stran in se postavite v vlogo ljubimca, partnerja, očeta, vloga zaposlenega naj danes ostane v omari.

Na poslovnem področju boste danes uspešni le, če boste delali sami. Če dobite na mizo ponudbo, res skrbno premislite in jo analizirajte do pike, pa če je ponudba še tako zelo mamljiva. Izogibajte se dvomljivim poslom in poslovnemu partnerstvu. Danes res ni dan za take zadeve. Na finančnem področju naj danes velja opozorilo, da se v primeru sporov, za tožne postopke ne odločajte, saj boste že startali s semenom izgube. Če postopki razveze, sodnih ali zakonitih razprav že tečejo, preverite, da je vaš odvetnik res dober.

Področji, kjer danes kaže bolj pozitivno, sta zdravje in prijateljstvo. Zavedajte se, da ima telo neverjetno sposobnost regeneracije in lahko ozdravi mnogo bolezni. Pomagate mu lahko z gibanje na svežem zraku, počitkom, bolj zdravo hrano in današnji dan je pravi za to – nedelja je. V krogu prijateljev se o boste dobro počutili, vaša prijaznost in preprostost pa vas že tako delata privlačne in v družbi zaželene.

Na prvi pogled se bere, kot da bo današnji dan zelo depresiven, toda če bolje pogledate, vas le usmerja stran od težkih misli in v več druženja z najbližjimi in prijatelji; stran od poslov, kjer vam danes že tako ne bo šlo najbolje. K počitku, v naravo, da daste svojem telesu podporo pri regeneraciji, ki jo telo še kako potrebuje. 

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Uživajte v lepi nedelji 🙂