Danes sledite sebi; svojim željam, svojemu bistvu in bodite to, kar ste. Dan je odličen, da greste prek svojih lastnih omejitev. Morda ne vseh, marsikatero pa danes lahko premostite in pokažete svetu, kdo v resnici ste. Naj vas ne bo strah, kaj se bo zgodilo, če to storite. Nič bolj naravno ni, da vas dolžnosti drugih speljejo stran od vašega bistva.

Če ste podjetnik, umetnik, obrtnik ali izdelujete svoje izdelke, je danes ugoden dan, da to predstavite drugim. Dan je zelo ugoden tako za predstavitve storitev kot tudi za prodajo in drobna trgovanja, nastope, in druženje. Širjenje v tujino vam danes prineslo dobre rezultate. To je dan za sodelovanje z drugimi, zelo boste komunikativni, zato boste strah ali tremo lažje premostili. Torej, zavihajte rokave in veselo na delo.

Ker je dan dober za prodajo izdelkov in storitev, bo denar danes kar lepo krožil. Na finančnem področju danes ni dan primeren za sklepanje pomembnejših materialnih pogodb, izjema je nakup nepremičnine v tujini.

Na partnerskem področju bodo danes v ospredju želje, da sledite sebi. To bo tudi razlog, da se v vezi ne boste pripravljeni prilagajati in podrejati. Ok, do neke mere že, vendar ne prek meje sprejemljivega. Najbolje naredite, če se s partnerjem pogovorite in mu poveste, kaj si želite in česa ne boste več prenašali. Odkrit pogovor zna sprožiti manjši prepir, kar niti ni slabo, saj včasih prav prepir ali konflikt prinese pozitivne spremembe v prihodnosti. Samskim se danes obeta zabava in možno je, da vas pritegne privlačen tujec.

Zaupni pogovori bodo danes na sporedu tudi v krogu prijateljev. Pazite le, da se ne bo vse skupaj obrnilo v obrekovanje. Druženje vam bo prijalo, v družbi prijateljev boste preživeli prijetne trenutke.

Pogovor bo zelo dobrodošel tudi v odnosu z vašimi otroci. Pogovarjajte se z njimi in pokažite zanimanje za njihovo stališče. Pri tem ne pozabite, da so le srečni starši zares dobri starši, zato bodite nežni in radodarni najprej do sebe, šele nato pa do drugih. Mnogokrat pogovori v krogu najbližjih težko stečejo, še težje drug drugemu zaupamo, kaj si v resnici želimo, česa nas je strah,… Če želite res na preprost način graditi na medsebojnem spoštovanju in zdravi samopodobi, predvsem pa na zbliževanju družinskih članov, poskusite z igrico Jaz sem.

V družbi se boste dobro počutili, zato ne ostajajte doma v samoti. Pokažite jim, kdo v resnici ste. Naj vas strah ne ustavi. Bodite nežni in radodarni, najprej do sebe, nato še do drugih.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar.  Pred nami je nov teden, uživajte v njem 🙂