Numerološki vpogled za 1.6.2018

Danes boste verjetno čutili povečano energijo. Ta energija vam lahko odpre vrata uspeha, če boste le ciljno naravnani in aktivni ter pogumni. Pogum je seme svobode in napredka. Drugače bo taista energija prinesla nasprotno in boste »osmojeni«.

Vstopili smo v mesec junij, ki bo mesec mnogih možnosti. Od vas samih in vaše samopodobe, poguma in spretnosti pa je odvisno, kako visoko boste segli. Današnji dan s seboj nosi novo moč, ki jo boste želeli nekam usmeriti, zato boste polni načrtov, zamisli in pripravljeni za akcijo.

Danes boste dobro znali razpolagati z denarjem in posledično so možne dobre naložbe. Dobra novica je, da denar prihaja ?. In morda ste včasih nesrečni, ker svojih otrok ne morete peljati na nepozabne in čudovite počitnice, vendar ne pozabite, da vas skupaj preživet čas doma lahko povezuje in zbliža veliko bolj, kot neko potovanje. Izkoristite ta dan, ki je odličen za druženje in medsebojno sodelovanje, tako s z otroci in družino, kot tudi s prijatelji. Pri druženju s prijatelji imejte v mislih tudi to, da bi morda morali biti nekoliko bolj fleksibilni glede dogovorjenega časa.

Nežnost in toplino potrebujemo prav vsi, vendar pa jo včasih nekoliko težje izrazimo. In tudi, če se partner drži hudo in je ves namrgoden, ga nežno objemite in mu v uho zašepetajte nekaj ljubečih besed. In tudi če ne bo reakcije in tega ne bo pokazal, mu bodo vaše besede godile. Stvari boste s tem načinom rešili lažje in hitreje. Po nežnosti boste hrepeneli tudi samski, zato kar začnite sejati semena nežnosti, pa boste hitro želi plodove.

Na poslovnem področju boste danes pogumno opravili klice, poslali sporočila in zavihali rokave. Dan je res dober za delo, poslovne sestanke in nove drzne korake, a le če imate že pripravljen načrt. Tudi ob dobrem načrtu včasih stvari ne tečejo gladko, zato verjemite, da boste vse lahko uresničili in speljali, če boste le vedeli, kaj želite. Prav lahko se zgodi, da dobite preblisk s konkretno, jasno in učinkovito rešitvijo za težave, ki so vas že dlje časa obremenjevale. Bodite pogumni in potrpežljivi ter ne popustite pri stvareh, ki vam veliko pomenijo. Ne dovolite, da vas drugi prestrašijo in vam ta pogum odvzamejo.

Na zdravstvenem področju se danes večkrat opomnite, da so mnoge zdravstvene težave ozdravljive, če ostanete pogumni in se ne vdate. To bo pomembno še posebej danes, ko se lahko kakšne težave ponovijo. Zelo si lahko pomagate, če dan začnete in končate tako, , da v mislih vidite svoje telo in ga v mislih vsega ovijete s temnomodro indigo svetlobo. Ta pronica v vašo notranjost in izpodriva vse nepravilnosti. Opazujte se od daleč, kako se vaše telo čisti. Ko bo popolnoma preplavljeno s temno modro svetlobo, z vdihom vstopite vanj in začutite, kako se obnavlja in regenerira. Precej hitreje boste pridobivali na moči in zdravju.

Danes si vzemite pogum nazaj, v pomoč pa naj vam bodo citati Osha: Ne morete biti resnicoljubni, če niste pogumni. Ne morete biti ljubeči, če niste pogumni. Ne morete biti zaupljivi, če niste pogumni. Ne morete spoznati resničnosti, če niste pogumni. Zato je pogum na prvem mestu, vse drugo pa sledi.

Uživajte, Tjaša