Numerološki vpogled za 16.3.2019

Sobota je in dan, ki je dober za vpogled v vse, kar se v vašem življenju dogaja. Število 16 vas bo vabilo, da razmišljate o vprašanjih, kot so – kam gre vaše življenje, kako ljudje v njem vplivajo na vas, ali ste tam, kjer želite biti, in če ne, kaj lahko storite, da bi se stvari spremenile?! Pri tem vam bo v pomoč pobuda, ki jo prinaša št. 1 in skrbnost števila 6, združeval pa ju bo idealističen pogled na stvari števila 7. Največkrat ima od vseh števil največji vpliv št. 7, vendar bo to danes v veliki meri odvisno od tega, kako se različni vidiki 16 zlijejo s številom vašega cikla.

Dan bo v večini primeren, da si ogledate svoj spisek opravil in na njem označite stvari, ki jih lahko dosežete. Bodite realni in poglejte, kje ste do sedaj odlašali in katere stvari ste prelagali v prihodnost, nato pa izberite nalogo, ki se vam danes zdela izvedljiva in bi jo lahko opravili danes. Morda se vam bo zdelo, da bo izbran izziv prevelik in vas bodo strašile ovire, vendar boste videli, da se bo na koncu izšlo vse veliko bolje in na lažji način, kot bi si drznili upati.

Globalni dan 4 sicer ni dan, v katerem bi prevladovali taktičnost in diplomacija, vendar pa prinaša priložnosti za trdo delo. Vaše delovanje napram drugim bo danes morda navzven hladno ali nezainteresirano in danes verjetno ne boste dobili nagrade za osebnost dneva. Bodite previdni pri izbiri svojih besedah in dobro razmislite, kaj boste rekli. Upoštevajte, da bo marsikatera izrečena beseda s strani drugih posledica tega, zato vsega ne jemljite povsem dobesedno. Povsem se posvetite nalogi, ki ste si jo izbrali za danes in tako boste naredili poseben napredek k svojim dolgoročnim ciljem.

Pri vsem, česar se boste danes lotili, se držite pravil in delujte na način, ki vam je poznan in preverjen. Tako boste do neke mere imeli dogajanje pod kontrolo, kar je tudi tendenca števila 4. Iskanje bližnjic ali odstopanje s tega načina vam danes verjetno ne bo prineslo dobrih rezultatov. Svoj fokus ohranite na svojem cilju oz. nagradi, držite se svojih moralnih načel – kaj je za vas prav kaj in kaj ne. Sledite temu in se ne obremenjujte s tem, kako se stvari lotevajo drugi – kar je prav za vas, morda ni prav za nekoga drugega in obratno. Srečno.