Zaradi snega več prometnih nesreč

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali 18 prometnih nesreč. Večinoma je šlo za zdrse in manjše trke zaradi razmer na cestah. Največ nesreč so policisti obravnavali na območju Kranja, ostale pa so se zgodile še na gorenjski avtocesti, v Žireh, Tržiču, Godešiču, Podbrezjah,  Radovljici, Žirovnici ter v Bohinju in na Brniku. Ponekod je bil promet oviran tudi zaradi zdrsov vozil. Policisti so udeležence včeraj opozarjali še na slabo očiščena vozila, obravnavali pa so tudi prijave objestnih voženj po večjih parkiriščih. Policisti Policijske uprave Kranj pozivajo k previdnosti in upoštevanju prometnih pravil. Pred začetkom vožnje je potrebno očistiti vozila. Preverite razmere na poti, kamor greste in spremljajte prometne informacije.

Blejski policisti so včeraj opoldan obravnavali voznika z 0,65 mg/l alkohola. Ker se z rezultatom ni strinjal, mu je bil odrejen strokovni pregled. Policisti so včeraj obravnavali dve poškodbi pri delu z industrijskimi napravami.
Kriminalisti so včeraj zvečer na območju Kranja obravnavali požar na stroju v industrijskem objektu. Tuja krivda je glede na zbrana obvestila izključena. Nastala je večja materialna škoda.
Kranjski policisti so včeraj na podlagi prijave obravnavali moškega zaradi več kršitev prometnih pravil in odloka. Okoli polnoči so ga obravnavali zaradi neprilagojene hitrosti vožnje, zimske opreme, listin, premikov z vozilom, ukrepa omejitve gibanja ponoči in še zaradi kršitve, ki jo je storil kot pešec, ko je policistom poskušal pobegniti.