Vaterpolisti do 15.let zmagali na drugi tekmi EP-ja

Vaterpolo

Slovenska vaterpolska reprezentanca do 15. leta starosti je danes v bolgarskem Burgasu odigrala drugo tekmo v predtekmovanju letošnjega evropskega prvenstva v skupini D.

Nasprotnik našim mladim vaterpolistom je bila reprezentanca Belorusije. Naši mladi vaterpolisti so bili, pod vodstvom trenerja Elvirja Bečiča in njegovega pomočnika Primoža Romšaka, boljši in vrstnike iz Belorusije premagali s 14:9 (3:3, 5:1, 4:2, 3:3). Med strelce  se je za izbrano vrsto Slovenije  štirikrat vpisal Tim Kačič, trikrat Aleksander Cerar in Aleksander Paunovič dvakrat Gašper Fiču, po enkrat pa še Lukas Z. Gligorovski in Jure Zupanc. Jutri naše v predtekmovanju Čaka še en obračun. Ob 12.30 se bo začela tekma z reprezentanco Črne gore.

Nogomet

Včeraj so nogometaši odigrali še dve tekmi 2. kroga v prvi slovenski nogometni ligi Telekom. V prvi tekmi so nogometaši NK Mure s 4:3 premagali nogometaše NK Bravo, v drugi tekmi pa je bila NK Olimpija s 4:2 boljša od nogometašev NK Domžale.

Vodi Olimpija s 6 točkami, kolikor jih ima tudi Aluminij na drugem mesti, Triglav je s tremi točkami četrti, Domžale s eno točko pa so devete.