Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 92 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 36.

Škofjeloški policisti so bili včeraj okoli 13.35 obveščeni o prometni nesreči na območju Škofje Loke. 37-letni voznik e-skiroja je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča trčil v robnik, padel in se telesno poškodoval. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti zanj vodijo
prekrškovni postopek.

Jeseniški  policisti  so včeraj okoli 10.30 obravnavali prometno nesrečo, v kateri  je  voznik tovornega  vozila med vzvratno vožnjo trčil v avtomobil voznika,  ki  se  je ustavil za njim. Policisti za voznika tovornega vozila vodijo prekrškovni postopek.

Divjad je bila povožena na območju Ljubelja.

Kronika po Sloveniji:

18. 5. 2023 ob 17.45 je 77-letni voznik osebnega avtomobila v Šentjurju trčil v zadnji del osebnega avtomobila, ki ga je 46-letna voznica pravilno ustavila zaradi rdeče luči v semaforiziranem križišču. 77-letni voznik je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Maribor, kjer je kasneje umrl.

19. 5. 2023 ob 00.05 je 45-letni voznik osebnega avtomobila izven naselja Štore iz neznanega vzroka zapeljal v levo v trenutku, ko je pravilno iz nasprotne smeri pripeljalo tovorno vozilo. Voznik osebnega avtomobila, ki so morali s tehničnim posegom rešiti z vozila, se je v trčenju tako hudo poškodoval, da je kasneje v bolnišnici umrl.

 

Spletno uredništvo, M.V.