Triglav po preobratu izgubil proti Olimpiji

Slika: nzs.si

NK Triglav kaže vse boljše predstave čeprav se na rezultatu še ne pozna. So najmlajša ekipa v slovenski ligi. V Evropi pa na desetem mestu po povprečni starosti igralcev katera je 23,3 leta. S tem nakazujejo, da želijo ustvariti ekipo za prihodnost.

Včeraj so izgubili proti Olimpiji z rezultatom 2:3. Dogajanje je bilo pestro skozi celotno srečanje. Prvi polčas je Triglav dobro začel, saj je Majcen v deseti minuti povedel po izvajanju enajstmetrovke. Prekršek za najstrožjo kazen je bil storjen nad Ožbejem Kuharjem. Nadaljevanje prvega dela ni prinesel nič kaj pretresljivega. nekaj priložnosti je imela Olimpija vendar je vratar Arko ohranil mrežo nedotaknjeno.

Potem pa je prišel drugi del. Triglav je še vedno vodil Olimpija pa je imela terensko premoč. V  49. minuti pa je Triglav s prvim golom v ligi za Petriča povedel že z 2:0. Olimpija ni ostala nema in po Lupeti v zgolj dveh minutah odgovorila. in v 69. minuti je bil izid poravnan 2:2.

Olimpiji je uspel preobrat v 78. je v polno zadel Vukušić in se tako na vrhu lestvice strelcev izenačil s Vizingerjem iz Celja.

V 80. minuti pa so malo “popustili živci” Safetu Hadžiću trenerju Olimpije zaradi protestiranja nad rdečim kartonom Lupete kateri je štartal nad Verona Šaljo kot, da izgubljajo najmanj s 0:3 je tudi on prejel rdeči karton.

Tako se je tekma končala z rezultatom 2:3 v korist Olimpije.

Ali je še kdo mogoče opazil ampak je velikokrat, ko v Kranju gostuje kakšna ekipa z vrha lestvice npr. Maribor ali Olimpija vedno vroče in trenerji gostujočih ekip in športni direktorji izgubljajo živce. Verjetno tekmeci mislijo, da bodo v Kranju z lahkoto pobrali tri točke vendar pa dostikrat ni tako in Triglav pokaže zobe.