Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za obdobje od 04.12 do 10.12.17


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Prihajajoči teden vam ni ravno pisan na kožo  in opazili boste, da ste preveč pod stresom. Vaše urejanje obveznosti je običajno bolj odločno, ta teden pa se kar nekako ne boste uspeli zbrati. Dodatno vas bo obremenjevalo še to, da vam tudi v ljubezni ne bo šlo tako, kot bi si želeli.


BIK (21.04.-21.05)

 

Pred vami je kar dober teden, saj se bodo določene stvari iz preteklosti končno uredile, zato boste veliko bolj sproščeni. Finance boste imeli pod kontrolo, previdni pa bodite v službi, saj nekomu ne ustreza vaša družba. Tudi v odnosih boste imeli vse pod kontrolo, zato brez skrbi. 


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Veselite se malih stvari in ne sanjajte na veliko. Čas je, da se, da začnete stati trdno na tleh in se posvetite svojim ciljem. Napredek prihaja korak za korakom. Tudi v ljubezni vas čakajo prijetne novosti, ki so vezane na osebo iz preteklosti.


RAK (22.06.-22.07)

 

Teden bo naporen zaradi stresa, ki bo povezan z prazniki, povezan pa bo tudi z vašim delom, kar vas bo zelo bremenilo. Privoščite si prijetno razvajanje v dvoje. Lažje vam bo ob podpori bližnjih. Pazljivo z denarjem, predvsem ob večjih nakupih.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Razmislite, kaj lahko storite, da prekinete rutino in da živite bolj v skladu s samim sabo. Stvari sicer ne boste mogli spremeniti čez noč, vendar pa vam bo pomagalo, da vsaj veste, v katero smer se želite premakniti.


DEVICA (24.08. 23.09.)

 

V kolikor niste zadovoljni s področjem financ – je ta teden odličen za urejanje vseh denarnih zadev. Skrbno začnite vodite izdatke in preverite, kje vam finance uhajajo iz rok. Marsikaj lahko uredite.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Posvetite se rekreaciji ter zdravemu načinu življenja. Zanemarili ste svoje zdravje in splošno dobro počutje. Naučite se napolniti z energijo. V pomoč so vam lahko kristali. V tem tednu se priporoča meditacija z aventurinom.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Strastni škorpijoni boste spoznali novo simpatijo, ki vam bo ogrela srce. Ne boste je z lahkoto pozabili. Povabite jo na zmenek ali vsaj na prijateljsko druženje, da se bodo stvari lahko razvijale dalje. Vendar nikar ne prehitevajte dogodkov.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

December je vaš mesec. Znašli se boste v centru pozornosti, kar vam bo zelo godilo. Gibajte se v dobri družbi in spoznavajte nove ljudi. Tudi poslovno področje se odpira. V tem tednu boste prejeli določene novice, o katerih skrbno razmislite.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Postavite se v vlogo ljubljene osebe. Tako jo boste lažje razumeli in s tem rešili mala nesoglasja, ki so med vama. Pogovore o večjih zadevah za enkrat pustite stati. Najprej je potrebno izboljšati vajino vezo.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Posvetite se branju literature iz področja, ki vas najbolj zanima. Razmislite tudi o dodatnem izobraževanju. Namreč več, kot boste vložili v svoje znanje, prej se vam bo to nekje poznalo. Odpirajo se vam nove poti, na vas pa je, da naredite potrebne korake.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Teden vam ni najbolj naklonjen. Kar nekaj situacij vam bo delalo težave. V mislih boste odsotni in drugi bodo opazili, da vas skrbi. Nimate prave energije in manjka vam motivacije. Posvetite se sebi, svojemu počutju in svojim željam.