Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Dobro premislite, katere so tiste osebe, ki igrajo pomembnejšo vlogo v vašem življenju in jim to pokažite. To velja tudi za čustveno področje, kjer si lahko obetate večje spremembe. Kljub vsemu pa le ostanite na realnih tleh.


BIK (21.04.-21.05)

 

Od vas je odvisno, kako se bo ta teden odvilo na finančnem področju. Previdnost vsekakor ne bo odveč. Razmišljajte dolgoročno, saj bi vam morda ta denar prišel prav kasneje, pri nakupu večjih stvari.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

V zraku bo ljubezen. To velja za samske pa tudi za vezane Dvojčke. Vendar vezani bodite še posebej previdni, da vas ne zanese v kaj, kar bi kasneje obžalovali. V kolikor s trenutnim odnosom niste zadovoljni, se posvetite obnavljanju vezi.


RAK (22.06.-22.07)

 

Mars v Škorpijonu bo vplival tudi na vaše področje ljubezni. Bolj boste čustveni in strastni, kar bo opazil tudi vaš partner. Samski pa boste na ta račun toliko bolj zapeljivi. Izkoristite svoje čare in se povežite z osebo, ki vam bo res blizu.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Zadnje čase ste zanemarjali svoje počutje. Več časa posvetite vzdrževanju fizične kondicije in zdravi prehrani. Ne pozabite pa se tudi razvajati v dvoje, da sprostite stres, ki se je s časom nabral v vašem telesu. Da se povežete s seboj,vam lahko pomaga tudi meditacija.


DEVICA (24.08. 23.09.)

 

Samske Device bo mučila osamljenost. V tem predprazničnem času se posvetite dobri družbi, pokličite stare prijatelje ali sorodnike, skratka bodite med ljudmi, da ne boste imeli časa razmišljati, koga pogrešate.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Ta teden bo v ospredju ljubezen. Svoja čustva boste izkazovali zelo goreče, včasih tudi temperamentno. Samski si s tem lahko priborite srce simpatije in se podate novi zvezi nasproti. Planeti vas podpirajo na vašem čustvenem področju.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Nekdo vas bo poskusil oviti okoli prsta. Bodite previdni, da boste spoznali prave namene te osebe. Namreč, lahko jih plačate precej drago. In ne pozabite, da vas je skušala zavesti in da škorpijoni ne pozabite ničesar, zato boste ob pravi priložnosti že prišli na svoj račun.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Priporočeno je, da teden posvetite rutinskim opravilom, kjer je majhna možnost napak. Prav tako je teden dober za izvajanje duhovnih vaj, meditacij in raziskovanja svojih duhovnih sfer. Posvetite se lahko tudi likovni umetnosti, preprostemu ustvarjanju božičnih aranžmajev ter glasbi.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Ljudje okoli vas vam ne bodo preveč pri srcu. Kar nekaj bo zahrbtnih in dvoličnih ljudi. Želeli si boste, da bi se jim lahko izognili, vendar bo situacija taka, da boste primorani shajati z njimi. Omejite komunikacijo na uradni del, da vam bo lažje.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

V tem tednu si vzemite čas in razmislite o svoji prihodnosti. Imate kar nekaj neuresničenih načrtov, ki ste jih dali na stran. Vsaj eden od njih je finančno lahko uspešen, zato se mu posvetite. Novi prilivi vam bodo olajšali življenje.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Razočarani boste nad ljudmi v vaši bližini. Mogoče ste do njih imeli prevelika pričakovanja ali pa nekaterih  ne poznate tako dobro, kot si mislite. Zato raje previdno pri novih poznanstvih. Predvsem ne delite z njimi najbolj osebnih stvari.