Tedenski horoskop za obdobje od 13.11. do 19.11.17

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Občutek boste imeli, da ste obstali na mestu. Zajelo vas bo malodušje in na splošno boste čutili pomanjkanje energije. Baterije si lahko napolnite v naravi, pri športnih aktivnostih ali ob poslušanju dobre glasbe. Pomaga pa vam lahko tudi kristal jaspis.


BIK (21.04.-21.05)

 

Teden posvetite svoji družini in sorodnikom. Zgladite stare zamere ali obnovite stik z osebo, ki vam je nekoč bila blizu. Osebnostno ste se spremenili in zavedate se, da je bilo vajino nesoglasje nezrelo. Pozorni bodite pri financah, da vas ne doletijo izgube.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Ustaljena rutina vas bo ubijala in razmišljali boste, kako si popestriti dan. Kar nekaj dejavnosti vam je pisanih na kožo, najbolj pa boste uživali v tistih, ki bodo povezane z zabavo. V ljubezni vas čaka nekaj zapletov. Opazili boste, da ste všeč osebi, ki pri vas ni najbolje zapisana.


RAK (22.06.-22.07)

 

Znali boste izbirati med pravimi in nepravimi življenjskimi potmi. Notranji glas in vaša intuicija vas bosta dobro vodila. Še posebno na področju ljubezni se boste s tem izognili marsikateri neprijetni situaciji. Pazite se ljudi, ki bi vam radi namenoma povzročili težave.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Ne bodite tako popustljivi. To ni vaša tipična lastnost. Čas bo, da se postavite zase in za svoje potrebe. Če boste imeli občutek, da ste podrejeni, vam notranja napetost ne bo dala miru. Beg pa tudi ne bo rešitev. Z jasno komunikacijo lahko marsikaj spremenite.


DEVICA (24.08. 23.09.)

 

Zaželeli si boste bolj urejenega življenja. In kar malo vas bo stisnilo pri srcu, ko boste pomislili, koliko želja imate in koliko stvari delate v nasprotju z njimi. En teden bo premalo za korenite spremembe. Je pa vsekakor dober teden za začetek nečesa novega.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Oglasila se vam bo oseba, ki vam veliko pomeni. To vas bo napolnilo z energijo in dobro voljo. Misel nanjo vam bo polepšale dneve. Če boste imeli občutek, da ste zaradi nje preveč v oblakih, začnite izvajati vaje za prizemljevanje. Lahko pa se tudi posvetite športu.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Dvomi, ki so že nekaj časa v vas, bodo motili vaš vsakdan. Želeli si boste rešitve, vendar so stvari preveč zapletene. V tem trenutku je za vas najboljši umik. Namreč stvari so obstale na mestu in samo z razmišljanjem jih ne boste premaknili.


STRELEC (23.11.-21.12)

 

V ljubezni se vam bodo odprle nove priložnosti, vendar boste nanje gledali nekoliko zadržano. Občutek boste imeli, da bi vas določena oseba lahko spravila v težave. Opazili boste njena nejasna ali mešana sporočila in to bo dovolj, da se oglasi vaš notranji alarm. Lahko mu zaupate.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Ta teden sledite svoji intuiciji, svoj racionalni um pa pustite nekoliko ob strani. V kolikor boste pripravljeni plavati s tokom dogodkov, vas bo življenje osrečilo. Namreč ta teden je na nek način vas srečni teden.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Stres vam bo prišel do živega in tudi sami boste opazili, da vaš energijski nivo upada. Umaknite se iz okolja, ki vas obremenjuje in od ljudi, ki vam pijejo energijo. Kjer pa fizičen umik ni mogoč, pa jasno postavite svoje meje. 


RIBI (20.02.-20.03.)

 

Ne pozabite nase in na svoje čustvene potrebe. Ste človek, ki se iz ljubezni včasih preveč podredi. In tudi tokrat boste imeli občutek, da vaše življenje upravlja nekdo drug. Planeti v vodnih znamenjih vam v tem tednu dajejo vso podporo za urejanje čustvenega področja.