Tedenski horoskop za obdobje od 06.11. do 12.11.17

Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

 

Potrebovali boste veliko svobode in časa zase. Motilo vas bo, da nekdo drug kroji vašo usodo. Naj si bo to organizacija ali oseba. Skušali se boste umakniti od tega in dneve prilagoditi sebi in svojim potrebam. Prav je, da ste se končno postavili na prvo mesto.


BIK (21.04.-21.05)

 

Teden je odličen za razmislek o osebni rasti. Posvetite se lahko tudi razvijanju določenih znanj in veščin, kar bo kasneje koristilo vaši poslovni poti. V ljubezni bodite sproščeni. Partnerjevih besed ne vzemite preveč resno, saj še sam ne ve prav dobro, kaj resnično hoče.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

 

Veseli in energični dvojčki boste obremenjeni s čustvi. Občutek boste imeli, da se na tem področju premikate naprej in nazaj. In žal vam bo, da vaša pričakovanja niso izpolnjena. Pogovorite se z ljubljeno osebo in poiščita pot, ki bo zadovoljila oba.


RAK (22.06.-22.07)

 

Veliko planetov je v tem tednu v vodnih znamenjih, kar vpliva na vas in vaša čustva. Od ljubljene osebe boste želeli več pozornosti, saj boste imel občutek, da dajete več kot dobite. Poskušajte se vživeti v njeno kožo. Niso vsi tako čustveni kot vi.


LEV (23.07.-23.08.)

 

Vedno ponosni in čustveno močni Levi, boste naleteli na oviro, ki vam bo podrla določene načrte. Ni pametno, da skušate iti z glavo skozi zid, saj to ne bo spremenilo scenarija. Raje sprejmite, da ni vse odvisno od vas.


DEVICA (24.08. 23.09.)

 

Device se boste dolgočasile v ustaljeni rutini. Čeprav ste človek, ki ljubi dobro organizacijo in red, si boste ta teden želeli malo sprostitve. Koliko pa jo boste deležni, pa je odvisno samo od vas. Ne pozabite, da si lahko dneve razporedite drugače.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

 

Odličen teden za ljubezen in za ljubezenska druženja. Pozorni morate biti le na to, da pozornost usmerjate k pravi osebi. Nekdo v vaši bližini vam ne bo vračal naklonjenosti. Po drugi strani, pa je toliko novih priložnosti, kjer lahko najdete čustveno izpolnitev.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

 

Spomnili se boste starih krajev in krajev, ki ste jih obiskovali v otroštvu. Svoja hrepenenja boste skušali potlačiti. To ni najboljša odločitev. Raje razmislite kaj lahko storite, da jih potešite. In ne glejte nanje, kot da so nerealna. Dobro vam bo del tudi sprehod v naravi


STRELEC (23.11.-21.12)

 

Ambiciozni Strelci boste kovali nove načrte. Imeli boste veliko zamisli, vendar precej malo časa, da jih realizirate. V tem tednu je celo bolje, da se držite ustaljenih tirov in preizkušenih poti. Namreč veliko je možnosti, da se prenaglite v svojih odločitvah.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

 

Teden namenite sprostitvi. Že nekaj časa ste pod stresom in težko izprežete iz hitrega tempa življenja. Začutili boste klic po miru in samoti. Vzemite si čas za razvajanje, branje dobre knjige in uživajte v malih radostih življenja.


VODNAR (21.01.-19.02.)

 

Razmislite o tem, da bi sodelovali v katerem od humanitarnih projektov. Lahko pomagate živalim, ostarelim v domovih, revnim otrokom, ljudem z različnimi boleznimi. Namreč imate dobro srce in pomoč drugim bi vas osrečila.


RIBI (20.02.-20.03.)

 

V kolikor vam je duhovnost blizu, je teden odličen za meditacijo. Energije bodo močne in polne čustvenega naboja. Delo na sebi vam bo omogočalo nova spoznanja ter možnost, da se v življenju premaknete kar nekaj korakov naprej.