Tedenski horoskop


OVEN (21.03.-20.04.)

Ta teden boste dobro združevali svoja čustva in razum. Aktivni boste tako na področju dela kot tudi na področju ljubezni. Večinoma bodo stvari potekale po načrtih in to vam bo dalo občutek notranjega zadovoljstva. Okoli polne lune bo čutiti nekaj notranjega nemira.


BIK (21.04.-21.05)

Previdno pri vseh zadevah, ki so povezane s financami. Zamaknite plačila, v kolikor jih lahko ter dobro poglejte prejete račune. Izogibajte se posojanju denarja ali najemanju kreditov. Lahko bi storili napako.


DVOJČKA (22.05.-21.06.)

Blesteli boste v komunikaciji. Tako v govoru, kot v pisanju. V kolikor je vaša služba povezana s komunikacijo, izkoristite ugoden vpliv energij. Le konec tedna bolj previdno. Okoli polne lune, bo v zraku nekaj napetosti.

 


RAK (22.06.-22.07)

Polna luna bo na vas vplivala tako fizično kot tudi psihično. Umaknite se v varno zavetje svojega doma in se sproščajte. Privoščite si branje dobre knjige s področja, ki vas zanima, meditirajte, spite. Izogibajte pa se vseh vrst napetosti, saj bi vam hitro prišle do živega.


LEV (23.07.-23.08.)

Ta teden bo čutiti nekaj nemira. V vas bo potekal notranji boj. Življenje vas bo vodilo v eno smer, želeli pa si boste nekaj drugega. Zavedali se boste, da rešitev ni preprosta. Za začetek poskusite najti vsaj kak kompromis in se malo razbremenite.


DEVICA (24.08. 23.09.)

Zelo boste samokritični, kar bo vplivalo na vaše splošno razpoloženje. Čas bo, da se sprejmete take kot ste in si priznate, da ste dovolj dobri. In ne postavljajte si kriterijev, ki jih ni mogoče doseči. Prav tako razmislite o vzorcih, ki ste jih prinesli iz otroštva.


TEHTNICA (24.09.- 23.10.)

V času polne lune se lahko odločite za razbremenitev telesa s postom ali za hujšanje z dieto. V kolikor imate občutek, da ste zadnje čase energijsko prazni, si privoščite sprehod po soju polne lune in se energijsko napolnite. Dober teden za čustva in vse kar je povezano z ljubeznijo.


ŠKORPIJON (24.10.-22.11.)

Včasih ste preveč zaupljivi. Previdno pri ljudeh, ki jih boste na novo spoznali in so povezani z vašim področjem dela. Nekdo vam ni preveč naklonjen in kaj hitro bi lahko vašo nepazljivost izkoristil. Pokažite svojo močno plat in ne bodite naivni.


STRELEC (23.11.-21.12)

Teden bo namenjen obujanju spominov. Pokličite stare prijatelje in obnovite stike. Tudi sami boste spoznali, da ste zanemarili ljudi, ki so vam nekoč veliko pomenili. Pri financah ne bodite preveč zaletavi, saj boste konec leta potrebovali denar.


KOZOROG (22.12.-20.01.)

Klepetavo boste razpoloženi, vendar previdno, saj hitro lahko poveste preveč. Raje se zaupajte dobrim prijateljem, kot pa znancem ali pa napišite na papir, kaj vas teži. Na koncu boste odločitev morali sprejeti sami.


VODNAR (21.01.-19.02.)

Lunina konjunkcija z Uranom bo vplivala na vašo čustveno plat. Svoja čustva boste izkazovali na nekoliko neobičajen način, ki pa bo prav tako prisrčen. Partner vam bo hvaležen, da se trudite za vajin odnos. In to vam bo kmalu tudi vrnil.


RIBI (20.02.-20.03.)

Ste zelo intuitivni in čutili boste energijske spremembe planetov, ki bodo vplivale tudi na tekoče dogodke. Odmaknite se od negative, saj vas ta zelo prizadene. Dobro vam bo dela družba iskrenih in razposajenih otrok, ki vas bodo spomnili na stare dobre čase.