Spremenite hobi v donosno dejavnost

Slika: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vabi vse, ki radi ustvarjate, k sodelovanju v projektu Ustvarjalni podjetnik. Če se že ukvarjate ali se želite ukvarjati z izdelovanjem nakita, slikanjem, šivanjem, pletenjem, izdelavo lesenih izdelkov in drugimi ustvarjalnimi tehnikami, je ta projekt lahko odskočna deska za pričetek vaše podjetniške poti in zaslužka. Osnovni namen projekta je namreč pomagati ustvarjalcem na pot podjetništva in hobije spreminjati v poslovne priložnosti.

V sklopu projekta bodo ustvarjalcem pomagali pri ureditvi ustreznih statusov za prodajo, zanje organizirali različne izobraževalne delavnice, jim omogočili prodajo v okviru različnih dogodkov, pripravili promocijski katalog in vzpostavili povezovanje z drugimi ustvarjalci. Kot pravijo v Razvojni agenciji Zgornje Gorenjska, se bo za vsakogar našla kakšna zanimiva, poučna in tudi donosna aktivnost.

V letošnjem letu bodo v projekt povezovali ustvarjalce iz občin Gorje, Jesenice, Kranjska Gora in Radovljica, ki so v letu 2021 projekt podprle s sofinanciranjem.

Uvodna predstavitev projekta, v okviru katere boste lahko izrazili tudi svoje želje, potrebe in pričakovanja, bo v četrtek, 4. februarja 2021, ob 17. uri preko aplikacije Zoom. Udeležba v projektu je brezplačna.

Dodatne informacije in prijava k sodelovanju:  e – naslov [email protected], tel. št. 04 581 34 17 (Urška Luks).