Sprememba prometnega režima iz Kranja proti Tržiču in obratno

Slika: pixabay.com

Zaradi prenove cestišča bodo v prihajajočih dneh delne zapore na cesti Kranj – Tržič in obratno. Dela bodo potekala pri izvozu za Podtabor in sicer v treh fazah.

Prva faza bo danes 24.10.2019 in sicer kdor se bo peljal v smeri proti Tržiču bo zapeljal na izvozu za Podtabor ven in se zapeljal do rondoja ter ga zapustil na tretjem izvozu ter se vrnil nazaj na cesto proti Tržiču. Ravno tako bo veljal prometni režim za vožnjo proti Kranju. Prav tako se zapusti glavno cesto na izvozu za Podtabor ter se nato na tretjem izvozu zapusti rondo ter nadaljuje pot proti Kranju.

Druga faza naj bi potekala med vikendom v soboto in nedeljo. In sicer tako, da na isti cesti Kranj – Tržič ne bo možen izvoz ali uvoz za Podtabor razen iz smeri Tržiča proti Kranju bo možen izvoz. Glavna cesta Kranj – Tržič bo odprta. Zaprt pa bo tudi uvoz na na avtocesto smer Tržič – Jesenice.

Zadnja tretja faza pa bo potekala v ponedeljek 28.10. in bo ponovno potekala isto kot prva skozi rondoje in nato nadaljevanje poti naprej proti Kranju ali Tržiču.