Spoznajte letošnje nagrajence – otvoritev prve ulične razstave

V Kranju tudi s prvo ulično razstavo počastili dosežke in pridonos nagrajencev mestne občine

V Kranju si lahko od 13.12.17 pa vse do januarja na mestnih plakatih ogledate 15 nagrajencev Mestne občine Kranj za leto 2017. Plakati z nagrajenci so na ogled pred Mestno knjižnico Kranj.

Župan Boštjan Trilar je ob odprtju razstave poudaril, da je prav, da se obraze posameznikov in skupin le-teh, ki jih je mesto že nagradilo z najvišjimi priznanji in nagradami za dosežke na področju delovanja in pridonosa skupnosti na ogled in v boljšo prepoznavo ponudi tudi obiskovalcem Kranja in pa Kranjčanom in Kranjčankam. Nagrajence je posnel kranjski fotograf Andraž Muljavec.

Na otvoritvi je bil pristen tudi letošnji častni občan Mestne občine Kranj,  Dr. Milivoj Veličković Perat, ki je ob tej priložnosti povedal, da mu nagrada kraja, v katerem biva in deluje, od vseh prejetih priznanj in nagrad iz tujine pomeni največ, saj simbolizira spoštovanje okolice, zato njegovemu osebnemu delovanju daje največjo vrednost.

Slika: MO Kranj, na sliki od leve proti desni: Neven Polajnar (Športno društvo Rdeči orel), Klemen Jelič (AO Planinskega društva Kranj), Petar Milić (pianist), dr. Milivoj Veličković Perat (častni občan MO Kranj za leto 2017), Boštjan Trilar in Tomaž Drozg (TAM-TAM)

V Mestni občini Kranj so za častne občane letos pripravili še eno presenečenje, in sicer bodo častni meščani odslej dobili svojo obeležitev tudi na eni izmed sten v pritličnem hodniku Mestne občine Kranj, so zapisali na MOK.

Kdo so letošnji nagrajenci in kdo vas bo na sprehodu po Kranju pozdravljal s plakatov si lahko preberete tukaj.

Priložena fotografija/ z leve proti desni: Neven Polajnar (Športno društvo Rdeči orel), Klemen Jelič (AO Planinskega društva Kranj), Petar Milić (pianist), dr. Milivoj Veličković Perat (častni občan MO Kranj za leto 2017), Boštjan Trilar in Tomaž Drozg (TAM-TAM).