Radolški izziv

Slika: www.radolca.si

Čas korona virusa, ko nam zaradi različnih omejitev kot so športna tekmovanja, obiski rekreativnih in fitnes centrov ostaja veliko prostega časa in ne vemo, kako ta čas čim bolj koristno zapolniti, nam Javni zavod Turizem in kultura Radovljica ponuja svojevrsten izziv – Radolški izziv. Za vse, ki bivajo izven občine Radovljica lahko del izziva opravijo tudi v času omejitev gibanja med občinami.

Skozi izziv vam podajajo ideje, kako preživeti čas doma, hkrati pa se lahko potegujte za super lokalne nagrade. V okviru Radolškega izziva je potrebno do konca februarja 2021 opraviti 10 nalog. Tri naloge lahko opravite doma, za ostale se morate podati na izlet po občini Radovljica. Kam točno v občini se boste odpravili, prepuščajo vam, pomembno je, da izlet vsebuje točke izziva.

Izziv poteka med 24. oktobrom 2020 in 28. februarjem 2021. Izpolnjen Radolški izziv morate najkasneje do 1. marca 2021 posredovati v TIC Radovljica.

NATISNITE SI RADOLŠKI IZZIV

K sodelovanju vabijo domačine kot tudi vse druge, ki bodo po odpravi omejitev gibanja izbrali katero od destinacij v Radovljici ali njeni okolici za dnevne izlete ali počitnice. Med vsemi udeleženci bodo na koncu izžrebali dobitnike 6 glavnih nagrad (3 otroške in 3 odrasle) ter podelili 20 manjših praktičnih nagrad.