Ponoči v Škofji Loki ukradli električni avto

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali štiri prometne nesreče, ena oseba je bila poškodovana. Na cesti med Lescami in Bledom voznik osebnega avtomobila ni vozil na zadostni varnostni razdalji in je trčil v zadnji del motorista, ki je bil v nesreči lažje poškodovan.

Na območju Zgornje Besnice je med nabiranjem gob padla ženska in si poškodovala nogo.
Na Možjanci je moški padel z lestve in si poškodoval kolk. V reševanje se je vključil helikopter Slovenske vojske in poškodovanega odpeljal v Univerzitetni klinični center v
Ljubljani. Tuja krivda je izključena.
Na poti iz doline Kot proti Rjavini je zdrsnila planinka in se lažje poškodovala. Posredoval je policijski helikopter. Planinka je bila primerno opremljena. Tuja krivda je izključena.
V Hlebcah je s kolesa padel otrok in se lažje poškodoval. Tuja krivda je izključena.
Blejski policisti so bili obveščeni o pogrešanem otroku, katerega so tudi hitro našli nepoškodovanega.
V Struževem je moški padel z drevesa in si poškodoval roko. Odpeljan je bil v UKC Ljubljana, tuja krivda pa je izključena.

Pomankanje bencina in dizla pa očitno vpliva tudi na krajo avtomobilov. V noči iz nedelje na ponedeljek je bilo v Škofji Loki odtujeno električno osebno vozilo znamke Renault, tip Zoe, bele barve, registerskih oznak LJ 022-SC. Policisti in lastnik prosijo za morebitne informacije o ukradenem vozilu.  

Slika: M.B.

Policisti policijske uprave Kranj opozarjajo voznike, da bodo od danes do vključno srede, 22.6.2022, potekala nujna vzdrževalna dela na glavni cesti Lesce – Bled, na 400 metrskem odseku Betinovega klanca. Med deli bo promet potekal izmenično enosmerno. Danes je nastal na tem območju daljši zastoj, kar je pričakovati tudi jutri in v sredo.