Petkov šport

Balinanje

Balinarji v drugi državni balinarski ligi vzhod center bodo danes odigrali tekme predzadnjega ali 13.kroga. Vse tri tekme bodo balinarji začeli ob 17.30, pomerili pa se bodo: Loka 1000 : EIS Budničar, Rogovila TELE TV – Krško in Jesenice – Sodražica.

Jutri bodo tekme 13. ali predzadnjega kroga odigrali balinarji v prvi državni balinarski ligi vzhod. Tekme bodo začeli ob 16h, srečali pa se bodo: Sloga – Čirče VAN DEN, Tržič AC Žepič – Center Kranj, Planina Kranj – Bistrica in Mengeš Rakoll – Velenje Premogovnik.

Vaterpolo

Vaterpolisti VD Koper Primorska in AVK Triglav bodo jutri v bazenu Bonifika v Kopru odigrali tretjo tekmo finala članskega državnega prvenstva sezone 2018 – 2019. V zmagah, igra se na tri zmage, z 2:0 vodijo vaterpolisti VD Koper Primorska, tekma pa se bo začela ob 20.30.

Jutri, s pričetkom ob 13h, se bo v Ljubljani na bazenu Kodeljevo odigral vaterpolski veteranski turnir »Mrož 2019«, na katerem bo nastopila tudi ekipa veteranov kranjskega AVK Triglava Kranj 75. Ti so lani tudi osvojili naslov, ki ga bodo poskušali jutri ubraniti.

V nedeljo se bo v bazenu Pod skalo v Kamniku odigralo finale pokala Slovenije za dečke rojene leta 2015 in mlajše. Ob 10h se bo začela tekma med mladini VK Ljubljana Slovan in VD Koper Primorka, ob 11.15 se bodo pomerili mladi iz VD Kamnika in AVK Triglava, ob 14h pa se bosta zmagovalca dopoldanskih tekme pomerila še finalu.