Numerološki vpogled za 9.12.17

Počutje v današnjem dnevu bo zelo odvisno od tega, kako se boste lotili dela. Ja, današnji dan je namenjen delu. Pa ne kateremukoli delu – čiščenju, pospravljanju, odstranjevanju stare šare, pa najsi bo to doma ali v službi. To je ena od možnosti, kako preživeti dan, ob koncu dneva pa vam bo prinesla zadovoljstvo. Druga možnost pa je, da se prepustite razmišljanju, česa vse niste naredili, pa bi lahko. Tudi počutje bo v veliki meri odvisno od tega, kaj boste počeli preko dneva, zato se disciplinirajte in delajte. Že če se boste zaposlili, se boste morda občasno počutili osamljeni in potrti. Ne izgubite upanja, rezultati in nagrade pridejo kasneje.

Na poslovnem področju se danes res posvetite vsem nedokončanim zadevam, o katerih se govori že od začetka decembra. Zadevam, ki zahtevajo zbranost, potrpežljivost in analitično razmišljanje. Naslednji trije dnevi bodo namenjeni prav temu – kritično preverite, kako nek projekt poteka, če in kje so potrebne izboljšave. Počistite nedokončano in odloženo deli, ki od vas zahteva inteligentno razvrščanje in precizno delovanje. Aja, pa ne pozabite pospraviti vse stare in odvečne šare. Dan ni primeren za prošnje, zato raje nikogar ne prosite za denar ali finančno posojilo. Denar bo danes vsem zelo težko šel iz rok. Tudi vam, predvsem pa ne posodite denarja iz čiste uvidevnosti. Precej lahko izgubite, še posebej, če so vpletena čustva.

Obzirni in uvidevni pa le bodite v odnosu do otrok in družine, vendar ne pretiravajte z zaskrbljenostjo. Zaskrbljenost je le odraz vašega notranjega stanja in nikjer ne piše, da imajo vaši dragi enake vrednote in poglede na svet. Vaši pogledi in načrti glede prihodnosti niso nujno tudi načrti vaših otrok. S prihodnostjo boste danes res zelo obremenjeni, kar se bo poznalo tudi na partnerskem področju. Nežnost in izražanje le-te vam bo danes “španska vas”. Načrtovanje glede prihodnosti, iskanje skupnih interesov, analiziranje in planiranje prihodnjih korakov bo danes v ospredju. Tudi to so koraki, ki partnerja še bolj povezujejo. Ni vsak dan namenjen izražanju nežnosti in čutnosti in danes je dan za načrtovanje.

Pravi prijatelji vas ne bodo izkoriščali. Se strinjate? Če do tega prihaja, jim tega ne dovolite. Poleg tega današnji dan že v osnovi ni namenjen zabavi in lahkotnemu druženju.

Danes je dan za pospravljanje šare. Doma in v službi. Dan za analiziranje, urejanje zadev, ki že nekaj časa ležijo v kotu. Večino krajev je pobelil sneg, zato recimo temu, da je dan za zimsko čiščenje ?.

Pa lep dan , Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.