Numerološki vpogled za 8.12.17

Današnji dan prinaša več moči in energije, ki jo boste najbolje porabili, če boste dovolili svoji ustvarjalnosti, da pride na površje. Polni boste idej, vendar bodite previdni, s kom jih delite. Ideje, ki jih niste realizirali, potrebujejo akcijo. Če rabite pomoč, se obrnite na tiste ljudi, ki vam lahko pomagajo. Vsaka ideja, nova, stara ali odlična, potrebuje akcijo, drugače ostale le ideja.

Izkoristite ustvarjalnost in idealizem današnjega dne na poslovnem področju. Dan je odličen, da projekte, ki so zastali, ponovno spravite v pogon. Če rabite pomoč pri tem, prosite zanjo; če nimate ideje, kako naprej, prosite za nasvete svoje prijatelje, sodelavce, družino,… Ker se boste počutili močne in z več energije, boste to želeli deliti z drugimi.

Nedejavnost, pritoževanje, samopomilovanje ali pretirana samohvala prijateljev vas bo danes motila, če ne celo razjezila. Previdno, da se ne boste prav vi obnašali na tak način. Ker vas bo danes prav vleklo v družbo, med prijatelje in v spoznavanje novih ljudi, poskušajte najti neko ravnovesje. Radi in ponosno se jim boste pokazali v svoji najlepši luči, kako ste uspešni, kako dobri ste… Kje je meja pretirane samohvale? Pomembno je ravnovesje.

Na finančnem področju danes previdno pri zapravljanju, saj obstaja možnost, da boste šli preko mej in svojih finančnih zmožnosti. To velja tudi za tiste, ki se imate pri teh zadevah ponavadi zelo pod kontrolo. Če imate namen oz. željo, da bi produkte svoje ustvarjalnosti začeli prodajati, potem je danes idealen dan, da iz besed in sanjarjenja preidete k dejanjem. Najbolj boste pri tem uspešni, če boste to storili na tistih področjih, ki vam nekaj pomenijo.

Na partnerskem področju boste danes težko prenašali kakršnokoli omejevanje ali zatiranje. Kaj je treba spremeniti, izboljšati ali popraviti vam je jasno, zato ne bi bilo slabo, da na tem začnete delati. Ni potrebe, da stara bremena prenašate s seboj. Poskusite danes razpihati staro žerjavico. Prepustite se svoji domišljiji. Samski pa danes le bodite drzni, a ne prekoračite meje dobrega okusa. Cenenost ni privlačna.

Področje oz. odnosi z otroci so zapleteni, s strinjate? Ampak pravilo, da to kar sejete, to potem žanjete, pa kar vedno drži. Če želite, da vas spoštujejo in vas imajo radi – izkažite jim spoštovanje tudi vi in pokažite, da jih imate radi. Pokažite jim, da jih cenite in da ste hvaležni, da so v vašem življenju. Ne pozabite, da se trudijo po svojih najboljših močeh, tudi če niso med najboljšimi. Tudi vi se.

Veliko se bo dogajalo danes, zato se dobro organizirajte, predvsem pa dobro vnovčite svojo ustvarjalnost. Izkoristite to čudovito energijo dneva.

Pa lep dan , Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.