Numerološki vpogled za 31.10.17

Še dobro, da je danes večina ljudi prostih, saj bo dan »čarovniški« :D. Muhavost, ki bo odraz vpliva čustev in zmedenost vas bosta naredili občutljive, a hkrati bolj odprte za nadčutne dražljaje iz okolice. Veliko bolj boste dojemljivi za sporočila iz nezavednega oz. podzavesti. Hitro vam bo jasno, kaj se skriva v ozadju stvari in dogajanj, a boste to težje izrazili. Poslušajte danes ta sporočila, saj vam jih pošilja ali vaš notranji ali vaš višji jaz. Če sporočil ne znate razvozlati, stopite v kontakt s psihoterapevtom, astrologom, numerologom ali nekom, ki se ukvarja z duhovnostjo, spiritualnostjo. Ego in razum vam danes ne bosta dala rezultatov.

Služba in posli naj bodo danes bolj na stranskem tiru. Na poslovnem področju si torej danes vzemite dopust. Prestavite pomembne dogovore in sestanke. Če imate namen poslati kakšno prošnjo, to le storite danes, ker bo verjetno odobrena. Glede financ vas danes nima kaj skrbeti. Še najbolje naredite, če o financah sploh ne razmišljate, saj vam je uspeh na tem področju zagotovljen. Manj ko boste o tem razmišljali, več boste imeli denarja.

Občutljivost bo danes vplivala na vas in na vašega partnerja. Ne pozabite, da vpliv energij deluje na oba, zato naj vas obnašanje partnerja ne razžalosti. Pojdite preko tega in partnerju ponudite možnost razvajanja. Zvečer bo bolje in bosta preživela nežen skupni večer. Samskim danes ne bo pomahal niti čarovniški trik, saj se iz zmedenosti tega dne res ne more razviti nič resnega. Svojo sorodno dušo boste spoznali kakšen drug dan. Ni vsak dan dan za nove ljubezni, zato naj vas to ne potre.

Vpliv dneva bo močan, kar se bo poznalo tudi na zdravstvenem področju. Je pa tako – če se boste smilili sami sebi in dovolili strahovom, da vas vodijo, bo tudi vaše počutje padalo. Vse težave bodo še bolj izbruhnile, še posebej psihosomatske. Lahko pa z zavedanjem in sprejemanjem nezavednih dražljajev ozavestite globoko zakopane vzorce in se ji znebite. Uporabite čarovnijo, ki vam jo prinaša današnji dan in recite zbogom vsemu, kar vas ovira.

Področje odnosov boste danes dvignili na višji nivo, če boste prisluhnili in priskočili na pomoč. Oprite srce svojim domačim in prijateljem, bodite radodarni in zanesljivi, saj boste s tem popravili podrte mostove in ojačali vezi.

Današnji dan ni namenjen razmišljanju o poslih in denarju; to vas bo le izčrpavalo. Če lahko, si vzemite prost dan. Poslušajte sporočila, ki vam jih sporoča okolica ali vaš notranji jaz in se znebite starih vzorcev. Resnično je pravi dan za čarovnice, naj na svoji metli odnesejo vse, kar vam ne služi več :). 

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Lep dan 🙂