Današnji dan naj bo namenjen delu in organizaciji na vseh področjih. Sliši se naporno, pa vendar vam izboljšana organizacija lahko zelo olajša delo, vam prinese večje in boljše rezultate. Morda vam pri tem lahko pomaga moška oseba, ki igra pomembno vlogo v vašem življenju. Dogovorita se za drugačno porazdelitev obveznosti in odgovornosti. Kljub temu, da je govora o delu in organizaciji, pa to ne pomeni, da ne morete dodati kančka ljubezni in lepote. Polepšajte si dan z majhnimi detajli – na mizo si dajte šopek rož ali pa si prižgite dišečo svečko; morda sproščujočo glasbo v ozadju… Nekaj, ob čemer vam postane toplo pri srcu.

Na poslovnem področju vam bosta danes red in vztrajno delo prinesla počasen, a trajen uspeh. Kar tako naprej, včasih je treba na pozitivne rezultate malce počakati. Vam bo pa to prineslo redne pritoke na finančnem področju. Ne bodo to visoke vsote, ampak manjše, vendar dovolj velike, da vam bodo zagotovile materialno neodvisnost.

Razdelitev dela, organizacija in nova delitev vsakodnevnih opravil se zna zgoditi tudi na področju partnerstva. Morda določena dela s partnerjem opravita skupaj ali skupaj naredita nove načrte. Pa vendar pri vsem tem ne pozabite na svoj razpored vključiti čas za nežnosti in skupno preživljanje časa. Vse sestavine so potrebne za krepitev partnerstva. S sodelovanjem in medsebojno podporo boste zvečer manj utrujeni, zato boste imeli dovolj energije tudi za tiste bolj strastne aktivnosti.:)

Na področju odnosov s starši in otroci bodite danes previdni. Previdnost se nanaša predvsem na del, kjer bi jim lahko skušali vsiljevati svoja pravila, saj boste v nasprotnem primeru razočarani – vi in oni. Namesto tega jim raje pokažite svojo naklonjenost. Sprejmite jih v njihovi drugačnosti in jim raje povejte, da jih imate radi. Sliši se enostavno, pa kljub vsemu ni.

“Če svoja pričakovanja prilagodimo realnemu stanju, bomo preprečili razočaranje.”

Tudi na področju prijateljstva se lahko zgodi, da bodo vaša pričakovanja prevelika. Posledično boste razočarani nad prijateljem ali znancem. Vprašajte se, če so vaša pričakovanja realna? Ne sodite drugih po sebi, ljudje smo si različni. 

Na zdravstvenem področju velja danes priporočilo – če imate težave, se obrnite na specialista. Ne odlašajte in ne zatiskajte si oči. Morda je težava majhna in zato hitro rešljiva. S čakanjem se težava le veča. Če imate težave s križem, pokličite nevrologa ali kiropraktika. Pokličite in se dogovorite za datum obiska, potem pa si organizirajte delo okrog tega.

Organiziranost in red vam dajeta občutek varnosti, kar vam prinaša uspeh in blagostanje. Dodajte temu še ščepec ljubezni in naklonjenosti in uspeh je zagotovljen. Vsemu temu danes morda sledi nek pomemben dogodek, ki bo pokazal, da ste na pravi poti.

Povzetek in oblikovanje: Tjaša G. Trilar