Numerološki vpogled za 30.11.17

Prav lahko se zgodi, da danes pride do nenadnega nepričakovanega obrata in to na kateremkoli področju. Zavedajte se, da se vse stvari odvijajo v vaše najvišje dobro in da je situacija veliko boljša, kot morda mislite. Bodite drzni, bodite pogumni in naredite nekaj novega, pri tem pa sledite svoji intuiciji. Sledite svojim željam. Zvezde so na vaši strani in dan je naklonjen nastopom, predstavitvam, športnim tekmovanjem, prošnjam, novemu učenju in novim hobijem. Če imate v hiši ali stanovanju namen narediti kaj novega, je danes dan za to; če se želite izobraževati ali vpisati na kakšno delavnico, se za to odločite danes.

Na poslovnem področju boste impulzivni, kar lahko pripelje do nepričakovane spremembe. V pozitivno. Lahko je to, da dobite večjo odgovornost in nove pristojnosti, ali pa se bodo na stežaj odprla vrata vaši karieri, s čimer se bo dvignil vaš ugled. Za podjetnike to lahko pomeni, da si boste zamislili nov poslovni projekt ali izdelek. Morda vam se lahko veščine, kako še bolje sodelovati in komunicirati z drugimi naučite na izobraževanju, kot je npr. NLP Praktik.

Na finančnem področju se morda odločite za neko novo vlaganje ali dejanje. To bo uspešno, razen če imate v svoji numerični števili 5 ali 7.

Partnersko področje bo danes nekoliko na preizkušnji, saj vas bo morda zamikalo, da bi svojo srečo poskusili še pri neki drugi osebi. Dobro razmislite, če ste res pripravljeni podreti razmerje, v katerem trenutno ste. Lahko da je razmerje v osnovi dobro, potrebuje pa le nekaj več pozornosti in svežine. Če želite preobrat, ga vpeljite v obstoječe razmerje. Združite pogum in domišljijo in vaše razmerje bo doživelo čudežen preporod. To velja za vezane, medtem ko za samske danes velja – tvegajte in to brez zadržkov. Ničesar, razen morda dobre izkušnje, ne morete zgubiti. Bodite spontani in izkoristite priložnost, ki se vam ponuja.

Medsebojna pomoč in sodelovanje bosta zaznamovala odnose z vašimi dragimi. Vaša vdanost domačim bo zelo očitna in z veseljem jim boste priskočili na pomoč. Prav tako pa tudi oni vam. Tako kot vedno.

Dan bo v znamenju poguma, drznosti in spontanosti. Odprla se bodo neka nova vrata, zato se ne bojte storiti nečesa novega. Opazite lepoto v majhnih stvareh in bodite za njih hvaležni. Saj veste – iz majhnih lepot in hvaležnosti so sestavljene velike.

Pa lep dan vam želim, Tjaša ?.

Za NLP izobraževanje se obrnite na Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.