Pred vami je dan, v katerem bodo imele glavno vlogo kaotične in zmedene misli, ki bodo hkrati še zelo hitre. Težko boste sledili svojim mislim, še težje jih boste izražali.

Prisotna bo tudi občutljivost in hitro menjavanje čustvovanja. Ne glede na to, katero število imate v svoji numerični kodi, vam danes svetujem, da si aktivirate kodo zaščite 7193, kodo varne vožnje 11179 in na koncu še kodo 1888948, ki vam bo pomagala negativno pretvoriti v pozitivno. Vem, kar tri kode danes, a verjemite, da so vam danes lahko v veliko podporo.

Na poslovnem področju vam bodo pomagale, da se ne boste zapletli v nezaželeno situacijo ali da bi z besedami podrli odnos, ki je drugače dober. Danes se raje izognite vsem pomembnim poslovnim srečanjem in odločitvam. Težje se boste koncentrirali na delo, saj bodo misli begale sem in tja, še dodatno vas bo izčrpavalo nihanje razpoloženja. Če ste samostojni podjetnik, je danes primeren dan, da si vzamete dan za oddih, greste nekam kjer je voda – toplice, wellness ali le sprehod ob jezeru.

Na finančnem področju bi danes sicer lahko na hitro zaslužili, vendar bi za to plačali ceno – morali bi iti preko svojih etičnih in moralnih načel. Je vredno? Ne špekulirajte, saj se vam dolgoročno to ne bo obrestovalo. Dan res ni namenjen poslom in dolgoročnim vlaganjem.

Še enkrat aktivirajte kodo 1888948 na področju partnerstva. Tu vas bodo misli in razum silile k nepremišljenim korakom. Poskusite najti vmesno pot – pot med razumom in srcem, predvsem pa se vprašajte, če je to, kar si želite, res najboljše za vas. Namesto, da bi danes rušili odnos, ki je druge dneve dober, pojdite raje s partnerjem na sprehod ob vodi.

Vaše nihanje razpoloženja in občutljivost vas danes lahko potisneta nekaj stopničk nižje pri vaših otrocih. Pomanjkanje moralnih vrednot in nihanje lahko pri otrocih vzpodbudi zbeganost in nesigurnost. Taka nihanja povzročajo dve skrajnosti – iz čistega smiljenja samemu sebi do ostrih odzivov, sprememba pa se bo lahko zgodila v sekundi.

Danes se bosta tepla razum in srce. Misli bodo zmedene in hitre, prisotno bo nihanje razpoloženja. Vse se bo zelo hitro udejanjalo, zato se izražajte jasno in poskušajte razmišljati pozitivno.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonskih številkah 031 535 581 in 090 42 50.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Lep dan 🙂