Numerološki vpogled za 29.10.17

Druženje bo danes v ospredju – z družino, prijatelji in znanci. Vsi boste hitro in lažje razmišljali, bolj boste odprti za nove ideje, celo za bolj nenavadne zamisli. Timsko delo bo danes dalo res dobre rezultate, saj je dan odličen, da se organizira kakšen skupen poslovni projekt. Morda se bo hobi spremenil v novo poslovno idejo in prinesel dodatni zaslužek za vse vpletene. Z energijami je podprta tudi humanitarnost.

Na poslovnem področju bo danes vse potekalo v energijah nedelje, tudi če ste v službi. Počasno in vztrajno delo vam bosta prinesla počasen, a trajen uspeh.

Na finančnem področju bo prav tako nedeljsko vzdušje – dan ni namenjen špekulacijam, vlaganjem, podpisom materialnih pogodb; ne kupujte zemljišča ali avtomobila. To pa ne pomeni, da ne morete biti radodarni in odprti. Vaše finančno stanje bo stabilno, saj bo denar pritekal redno, a v manjših zneskih.

Na področju odnosov se dajte danes v stanje naklonjenosti in razumevanja tega, da oni niso vi, da vi niste oni  in da je to ok. Ne vsiljujte jim svojim pravil. Sprejmite njihovo drugačnost. Na partnerskem področju boste zelo razumski in z mislimi usmerjeni v nove ideje in razmišljanju o prihodnjih načrtih. Nežnost vam danes res ne bo na prvem mestu. Kljub vsemu ne pozabite, da je tudi izkazovanje nežnosti pomembno za krepitev partnerstva in da prav to potrebuje vaš partner. Samski boste danes srečali osebo, s katero boste ali začeli resno razmerje ali pa boste sklenili novo prijateljstvo.

Sprejemanje drugačnosti naj bo vodilo tudi v odnosu z vašimi prijatelji. To, da so drugačni, vam lahko prinese nove ideje. Vsak je namreč močan na drugem področju. Če boste ljudi ocenjevali le po svojih merilih in pričakovali, da so podobni vam, boste vsi zelo razočarani.

Dan bo dokaj razumsko usmerjen, vendar boste kljub temu sproščeni in družabni. Odprite se drugačnosti, prisluhnite drugim. Bodite velikodušni. Dan, ko se boste zavedali, da niste sami in da vam sodelovanje lahko prinese boljšo in lepšo prihodnost.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Lep dan 🙂