Numerološki vpogled za 28.7.2018

Slika: Pixabay

Za večino bo današnja sobota prijetna in umirjena. Število 28 prinaša energije, zaradi katerih se boste počutili močnejše in bolj optimistične. Vendar pa ta moč zahteva drugačno delovanje prav na področjih, kjer se ne počutite najbolje oz. tam, kjer vam stvari ne grejo najbolje.

Je pa število 28 tudi visoko intelektualno število, ki prinaša nove in drzne zamisli. Če se boste povezali s prijatelji in moč dneva izkoristili za iskanje novih idej in načinov, jo boste dobro izkoristili. Število 1 v dnevu daje večje možnosti za uspeh, če boste delovali v timu in spustili vlogo samotnega bojevnika. In prav v sodelovanju s prijatelji lahko dosežete bistveno več kot sami, pa naj bo to uresničitev skupnega cilja ali pa le dobite dobro idejo. Če pa želite ob tem sodelovanju še osebnostno zrasti in spoznati prijatelje še z druge strani, potem odigrajte igro Jaz sem.

Sodelovanje in timsko delo vam bo boljše rezultate prineslo tudi na poslovnem področju. Sami ne boste tako zelo uspešni. Energije dela danes krepijo občutek odgovornosti in spodbujajo k inteligentnemu razmišljanju. Odgovorni boste tudi pri ravnanju z denarjem, kar bo prav tako vpliv števila 28, ki zna ravnati z denarjem in ima nos za dobre naložbe.
Odgovornost je potrebna tudi, ko ste v vlogi starša, vendar pa naj bo odgovornost le ena polovica v tem odnosu. Drugi del naj bo nežnost.

Na partnerskem področju se zna v odnos danes vmešavati premočen ego, ki bo nekakšen sovražnik čustvene bližine. Ne izkoriščajte svoje moči za doseganje svojih želja, zamisli, idej, saj morda na koncu ne boste zadovoljni. Moč izkoristite za razumevanje in sodelovanje. Če samske občasno popade strah, da ste sami in osamljeni, ker ne upate pokazati čustev, se vprašajte, kaj lahko izgubite, če jih pokažete.

Življenje se začne, ko razširimo krila poguma in stopimo onstran varnosti.

Preživite lepo soboto, Tjaša