Današnji dan bo čustveno nabit in predvsem je odvisno od vas, kako se boste počutili – dobro ali slabo. Ustvarjalnost bo močno izstopala, zato jo poskušajte kar najbolj izkoristiti. Ustvarjalnost, umetnost in lepota vam danes stojijo ob strani, da si dan naredite sončen in srečen. Omogočale vam bodo, da boste lahko marsikaj popravili, kar vas bo popeljalo na nove poti.

Zelo bo to očitno na poslovnem področju, kjer vas lahko v tišini preseneti nova ideja, kako lahko že obstoječo zadevo, ki ni dala dobrih rezultatov, popravite ali izboljšate, preoblikujete ali oplemenitite. Morda bo to celo ideja za nov izdelek ali projekt. Tudi tu imate možnost izbire: ali boste dovolili, da vas prevzame strah, ki se bo do večera le še stopnjeval in se boste na koncu dneva smilili sami sebi, brez rešitve ali pa se boste posvetili temu, kaj in kako lahko spremenite ali izboljšate ter dan zaključite z rešitvami. Dan tako ali tako ni primeren za poslovne dogovore in poslovne odločitve, pa tudi težko boste izrazili to, kar vam roji po glavi. Vaša zaznava in intuicija bosta danes zelo izostreni, posledično boste imeli veliko intuitivnih uvidov in prebliskov, to pa je zelo težko ubesediti. Umirite se, odmeditirajte in se osredotočite le na to, kar se dogaja v vas in v vaši glavi. Še dobro, da vam vsaj za finančno področje danes ni potrebno preveč skrbeti. Denar bo pritekal, v manjših količinah, a redno in kontinuirano, kar vam bo dajalo materialno stabilnost.

Rutinska in naporna dela vam danes ne bodo šla od rok, boste pa zato bolj ustvarjalni. Izkoristite to v domačem okolju in z otroci preživite dan ustvarjalno. Rišite, barvajte mandale, naredite utrdbo iz odej, barvajte nohte… Kaj vse vam bodo zaupali otroci med takimi dejavnostmi, presenečeni boste. S tem pa boste tudi lahko pokazali, da vas njihova čustva, njihove misli zanimajo, da ste jim naklonjeni in jim izkazali ljubezen s sprejemanjem.

Na partnerskem področju boste danes imeli občutek, da dajete več kot prejemate, zato bo vaše razpoloženje nihalo in počutili se boste kot žrtev. Ha, pa veste da bo imel enake občutke tudi vaš partner? Zato ljubosumje danes na stran in partnerju pokažite svoja čustva. Skupaj si privoščita razvajanje, pa naj bo to obisk masaže ali sprostitev v savni. Preživita čas skupaj, dovolita si biti nežna. Samski danes samota ne bo prinesla dobrega počutja, še posebej če ste nagnjeni k otožnosti ali celo depresiji. Pojdite v družbo, kjer boste začutili nov val energije in moči, in morda se dan kljub slabemu začetku, lahko zaključi v strastnem in ljubečem objemu.

Ustvarjalnost, tišina in intuicija vam danes lahko prinesejo nove ideje, nove vpoglede. To velja predvsem na kariernem področju. V odnosih pa bodite danes nežni, ljubeči in razumevajoči, saj bo dan čustveno nabit za vse, ne samo za vas.

Pa lep dan vam želim, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.