Danes vas bo popolnoma okupiralo poslovno življenje in razmišljanje. Vaše misli se bodo vrtele okrog pomembnih vprašanj, ki so povezana z vašo prihodnostjo. Spraševali se boste, kakšni so vaši cilji in kaj bi radi imeli. Dovolite si razmišljati tudi o teh stvareh, saj je čas ugoden, da naredite plan, kako naprej in jasen načrt, kako boste te cilje dosegli. Če ste imeli vizijo izpeljati kakšen dogodek ali sestanek, ki bo v prihodnosti prinesel koristi, je danes pravi dan za to. Imate v mislih koga, ki bi vam pri tem lahko pomagal ali svetoval? Investirajte denar v svetovanje. Dan je ugoden za poslovne sestanke, zbiranje informacij, načrtovanje in za pogovor s starejšo in izkušeno osebo.

V današnjih planih naj ne bo prošnje za povišico plače, saj boste po vsej verjetnosti zavrnjeni. Morda boste občutili nekaj notranje napetosti, ki bo posledica velike potrebe po varnosti. Osredotočite se na to, kaj lahko naredite za boljšo prihodnost in ne na to, kaj nimate. Izkoristite to napetost, ki bo zelo prisotna tudi na finančnem področju, za planiranje.

Vaša osredotočenost na poslovno življenje in razmišljanje o prihodnosti, bo danes zasenčila vaše partnersko življenje. Ljubezen bo na stranskem tiru, zato ne poskušajte izkazovati ljubezni na silo. Kakšen dan je lahko namenjen tudi konkretnemu razmišljanju o prihodnosti in ocenjevanju dosedanjih dosežkov. Tudi samski boste danes zelo osredotočeni na dosežke, vendar na način, da boste ocenjevali, kaj je potencialni partner že dosegel in kaj ima.

Preobremenjeni boste, pod stresom in notranja napetost bo precejšnja. To se vam lahko pokaže tudi kot težava na zdravstvenem področju, predvsem v obliki bolečine v križu ali zobobola.

Druženje in zabava vam danes res ne bosta po godu, saj boste preveč obremenjeni s skrbmi in načrtovanjem. Ja, danes je dan za delo. Zabavali se boste drug dan.

Podobna situacija bo tudi doma. Žepnina? Danes te besede ne bo v vašem slovarčku, saj boste zelo varčni, lahko bi rekli celo stiskaški; sploh za stvari, ki se vam zdijo nesmiselne in nepotrebne. Enako velja tudi za vas – če boste prosili za denar, ga danes ne boste dobili.

Morda boste danes napeti in preobremenjeni, kar bo posledica inventure, ki bo danes okupirala vaše misli.

Postavljanje ciljev in kako jih doseči, bosta vaši glavni nalogi danes. Za konec le misel: “Če želite biti srečni, si postavite cilj, ki usmerja vaše misli, osvobaja vašo energijo in navdihuje vaše upanje.” – Andrew Carnegie

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte miren in uspešen dan 🙂