Rada imam dneve, ki vzpodbujajo iskanje novih poti, še posebej poti, ki podpirajo odlaganje starih, iztrošenih bremen, vzorcev in vsega, kar ni moje. Pa vi?

So dnevi, ko vam prav energije dneva pomagajo in vas še dodatno podpirajo, da spustite vse, kar niste vi in tako prihaja v ospredje vaš pravi jaz. In tak je današnji dan! Dan, ki vzpodbuja vaše samozavedanje. Bistvo samozavedanja je poznavanje samega sebe; ne le dobrih lastnosti, ampak tudi stvari, ki vas omejujejo in seveda vaših želja. Šele, ko se boste zavedali, katere so vaše ovire, katere ustaljene navade ali omejujoči vzorci razmišljanja vam preprečujejo delati korake v novo smer, šele takrat boste lahko šli preko tega in stopili ven iz začaranega kroga. Poslušajte nepričakovane misli in ideje, ki vam šinejo v glavo, pa naj bojo še tako »nore«. Dajte jim možnost, s tem pa boste dali možnost tudi sebi.

Največkrat sledimo ustaljenim potem in ostajamo v coni ugodja, vendar to ponavadi ni pot, ki bi jo živeli, če bi res izhajali iz sebe. In to se enkrat začne kazati na zdravju. Zadrževanje čustev, prilagajanje, druženje z ljudmi, ki vam jemljejo energijo – vse to se odraža na zdravstvenem stanju. Začnite z majhnimi koraki, ki bodo vodili v večje korake in si dovolite prevzeti vajeti nad svojim življenjem.

Zatiranje čustev in samega sebe vas bo danes vodilo v pretirano zapravljanje, ki bo danes, blago rečeno, dokaj nepremišljeno. Vprašajte se, če res potrebujete vse, kar imate namen kupiti ali s tem le skušate zapolniti čustveno praznino. Če boste trošili preveč, vam bo kasneje na finančnem področju  primanjkovalo. Dan ni primeren za podpis materialnih pogodb ali za večje nakupe ali za vlaganja.

Morda dan ni primeren za podpisovanje pogodb, je pa idealen za zbiranje novih idej na poslovnem področju. S sodelovanjem in skupinskim delom ali morda izobraževanjem se lahko danes rodi neka nova ideja ali projekt. Bodite pozorni na osebe, ki jih boste srečali; na stavek, ki ga boste slučajno prebrali; novico, ki jo boste slišali, saj je lahko prav tam ideja, ki je pomembna za spremembe. Bolj, ko bo vaše samozavedanje raslo, bolj se boste zavedali, kaj si v resnici želite in lažje si boste postavili cilj. Tudi, če ste v službi, ki je bolj nuja kot kaj drugega, lahko spremenite način svojega delovanja – ste to, kar ste.

Veliko se bo danes dogajalo na področju osebnega jaza, kar se bo poznalo tudi na partnerskem področju. Predvsem tisti, bolj čustveni in tisti, ki imate število 7, se boste izgubljali v bolečini hrepenenja po nečem, kar se ne izpolni. Zavedanje, da zveza ne dosega vaših želja in potreb, bo v nekaterih primerih zbudila dvome ali je ta zveza res prava za vas. Morda boste celo razmišljali, da zaključite poglavje in greste svojo pot. Romantika danes ne bo v ospredju, bolj se boste poglabljali sami vase in iskali odgovore na vprašanja, kaj si v resnici želite in potrebujete. Samski boste spoznali osebo, ki vam bo pomagala, da najdete prav te odgovore. Poznanstvo bo bolj prijateljske narave, a vam bo ta oseba le pomagala, da boste ugotovili, kaj želite in potrebujete, ne bo pa vam tega dala. V vaše življenje bo ta oseba stopila s posebnim namenom – da ozavešča in prebuja vaše prave želje.

Kolikokrat slišite, da so pomembne prioritete? Prioritete so pomembne, še posebej da lažje prepoznate, kaj vam je v življenju najpomembnejše in čemu boste dajali prednost. Ko boste to vedeli, boste dosegli nek notranji mir, kar bo dobro vplivalo na vaše odnose z vašimi dragimi – otroci, starši ali prijatelji. Prosite jih za pomoč, če jo potrebujete, saj vam bodo pomagali. Vprašajte jih za ideje, nasvete. Vse to lahko naredite skozi skupinsko igro ?.

Današnji dan vam bo prinesel podporo, ki jo potrebujete, da boste stopili iz ustaljenih in omejujočih navad, da boste lažje začeli hoditi po poti, ki si jo v resnici želite in zaslužite. Obdobje pred vami vam je naklonjeno, zato bodite pozorni na znake in namige, ki se bodo slučajno pojavili tekom dneva.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Lep dan 🙂