Numerološki vpogled za 27.09.17

Ne skrbite, vse je ok. Nahajate se na pravi poti in res vam ni potrebno držati vseh niti v svojih rokah. Občutek odgovornosti bo danes zelo močan, pa vendar ne nosite bremena vsega sveta na svojih ramah. Zadihajte, zaupajte in bodite pogumni. Ne rinite z glavo skozi zid in na silo doreči kakršnih koli zadev. Težko boste dosegli kakšen pameten dogovor, zato vas bo grabila tesnoba in pretirana zaskrbljenost. Danes bo res držal stavek – strah ima velike oči. Stvari boste videli slabše kot v resnici so. Ko gledati skozi oči strahu, je slika zelo izkrivljena.

Upornost in trma naj danes ostaneta doma. Kljub veliki potrebi in notranji napetosti,da morate nekaj doreči oz. narediti na poslovnem področju, globoko vdihnite in počakajte. Na silo danes ne bo šlo. Poskusite se sprostiti in pristopite s prijaznostjo, ki vam bo odprla nova vrata in vam prinesla koristi.

Na materialnem področju vam danes res ni treba skrbeti in se po nepotrebnem obremenjevati. Zaščiteni ste, zato se osredotočite na svoje razpoloženje, iskanje novih rešitev pa pustite za dneve, ko se boste počutili bolj pozitivni, predvsem pa bolje.

Velja opozoriti, da bodite danes zelo previdni z izbiro svojih besed. Lahko se zgodi, da bodo vaše besede preostre in izrečene prehitro. S tem lahko naredite veliko škode v družinskem krogu. Nestrpnost in nesramnost vam bosta povzročili občutek krivde kasneje. Besede bolijo. Zato naj velja pravilo – lepa beseda lepo mesto najde.

Tudi v odnosu do partnerja danes previdno z besedami. Preostre besede vam lahko pokvarijo večer, predvsem pa ne delajte iz muhe slona. Sprostite se in se prepustite toku. Vse je ok. Samski boste danes imeli občutek, da se stvari nikamor ne premaknejo. Obupavali boste nad ljubeznijo in se spraševali, če vam je sreča v ljubezni sploh namenjena. Želim, da veste, da prihaja tudi vaš čas. Kmalu. Zaupajte, saj se bo prava oseba pojavila zelo kmalu in velika verjetnost je, da prav tista prava.

Prijatelji vas imajo radi, tudi če se ne razdajate in žrtvujete zanje. Občutek, da ste odgovorni za vse okoli sebe, vas bo vodil tudi v odnosu do prijateljev. Cenijo vas v vsakem primeru.

Odgovornost je lepa lastnost, ampak res vam ni treba nositi bremen vsega sveta na svojih ramah.

Pretiran občutek odgovornosti vas bo silil, da bi imeli vse pod kontrolo.
Pred vami je dan, ki bo boljši, kot ga boste vi videli.Ni vam treba skrbeti za vse okoli vas, lahko se posvetite sebi, predvsem pa se sprostite. Začnite z globokimi vdihi in izdihi.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte srečen in zadovoljen dan 🙂