Pred vami je dan, ko bo na dan prišla vaša borbenost in nepopustljivost. Zavedali se boste, da ste na pravi poti, zato si zaupajte in bodite pogumni. Sodelovanje vam danes ne bo dišalo, bolj se boste bojevali za svoje poglede in interese. Imeli boste veliko željo po uspehu, pričakujte dvig ustvarjalne energije, zato je to dober dan za poslovna pogajanja in posle, kjer so trda pogajanja potrebna. Omenjeno velja le za posle, ki so že uveljavljeni, z novimi idejami danes ne boste prebili zidu, saj bodo tudi drugi nepopustljivi. Pazite, da vam ego ne zraste preveč v višave. Potreba po spoštovanju in ugledu bo velika, zelo se boste tudi potrudili, da ju dobite. Poslovno boste ob koncu dneva uspešni in zadovoljni z rezultati, nadrejeni pa bodo vaše delo cenili. Če imate podrejene, boste danes do njih ostrejši in zahtevnejši. Dan je namenjen delu in moči, ki ga boste uspešno opravili, pred tem pa se res dobro organizirajte.

Na finančnem področju se vam obeta brezskrben dan, saj ste zaščiteni in varni. Imeli boste močno intuicijo, sploh kar se tiče pogajanj povezanih z denarjem, vlaganje na borzi, špekulacije in nakupe. Pri nakupih boste sicer zelo previdni in boste denar težko dali iz rok, a ko ga boste, bo to prineslo ugodne rezultate. Dan ni tako zelo primeren za prodajo.

Če boste danes uspešni na poslovnem in finančnem področje, pa vam bodo manj gladko teklo na področju odnosov, romantike in ljubezni. V energiji borbenosti se bo ozračje na partnerskem področju precej ohladilo, sprožali se bodo spori, nobeden ne bo želel popustiti. Oba bosta želela imeti prav, kar ni najbolj vzpodbudno za dober odnos. Ljubosumnost, gospodovalnost in posesivnost vodita k večji razdražljivosti. Odnos bo sicer silovit in manj nežen. Samski se boste danes za novim partnerjem ozirali bolj z razumom kot s srcem.

Ukazovalni in nestrpni boste tudi v odnosu do svojih otrok, sploh če ne bo takoj odziva na to, kar od njih želite. To bo posledica vaše pretirane zaskrbljenosti za njihovo materialno korist, učne rezultate, kako na njih gledajo drugi. Sicer boste odgovorni, a če skrb zamenjate z razumevanjem in nežnostjo, boste res zmagali.

Ugled, kako vas vidijo in sprejemajo drugi, kaj si o vas mislijo, ali vas spoštujejo bodo zaznamovali vaš današnji odnos s prijatelji. Na toplino in povezanost boste danes povsem pozabili, zato dan ni najbolj primeren za druženje.

Dotok energij bo v današnjem dnevu zelo močen, kar se bo poznalo tudi na vašem zdravstvenem področju – v pozitivnem smislu. Lahko pride do hitrejšega okrevanja, ne glede na to, koliko časa že trajajo težave.

Pred vami je deloven dan, ki bo prinesel dobre rezultate. Veliko boste naredili na poslovnem področju, nekoliko manj boste danes s to energijo uspešni pri odnosih. Borbeni boste in nepopustljivi, vseeno pa skušajte v odnose z domačimi vnesti nekaj nežnosti in razumevanja.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Želim vam uspešen dan 🙂