V dnevu, ki je pred vami, boste najbolj uspešni, če bo vaša najboljša prijateljica beseda “novo”. Z novim pristopom boste danes dosegli največ in to velja prav za vsa področja vašega življenja. Prvi korak bo, da boste stare in poznane situacije videli v popolnoma novi luči. Tam, kjer je bil prej zid, ki je predstavljal oviro ali konec poti, boste zagledali nova okna in vrata. To vam bo dalo moč in notranje ravnovesje.

Danes vam navezovanje novih stikov ne bo predstavljalo težav. Odprti boste, zato se bo vaš krog znancev in prijateljev razširil, med njimi pa bodo najrazličnejši ljudje – mladi, stari, z različnimi stopnjami izobrazbe, različno situiranimi. To bo prišlo še bolj do izraza, če se boste odločili za nov pristop ali novo sodelovanje na poslovnem področju.

Na poslovnem področju bo danes najboljše rezultate dalo timsko sodelovanje, če primešate še prijaznost in dobrosrčnost pa boste to le še nadgradili. Združite moči s poslovnimi partnerji in kolegi, organizirajte skupen dogodek in pri tem bodite dobrodelni. Naredite nekaj drugače kot drugi in ponudite brezplačne vzorčke svojih izdelkov ali krajše brezplačne storitve. To vam bo danes prineslo večje rezultate kot pa marketing.

Ker boste čutili, da ste materialno zaščiteni in varni, vas finančno področje danes ne bo pretirano skrbelo, zato boste bolj odprtih rok. Zelo boste ustvarjalni in nov pristop vam bo pisan na kožo. Vseeno pa danes ni dan primeren za podpis poslovnih in materialnih pogodb, nakup zemljišč in nepremičnin, predvsem pa ne za naporno in težko delo. Kar boste danes delali, delajte s srcem, z veseljem in z dobrimi nameni.

Na isti način delujte tudi v odnosu z otroci. Zapomnite si, da lepa beseda lepo mesto in da se boste tako le še zbližali. Ne vtikajte se v njihove odločitve in situacije, dovolite jim, da imajo osebno svobodo, saj jim s tem na energetskem nivoju sporočate, da jih cenite in da jim zaupate.

Na partnerskem področju imate danes možnost, da odnos močno izboljšate in ga dvignete na novo raven. Poskusite z novim pristopom in pri tem bodite drzni. Presenetite svojega partnerja z nečim, ki je daleč od klasičnih načinov osvajanja ali izkazovanja naklonjenosti. Ne bodite kot drugi, ki se držijo filmskih scenarijev osvajanja ?. Tega se držite tudi samski, sploh če na ste na stopnji osvajanja nove osebe. Bodite pri tem originalni in ustvarjalni, izbrana oseba pa si bo stika in druženja z vami še bolj želela.

Na koncu pa še pogled na zdravstveno področje, kjer je danes priporočljivo čiščenje telesa. Privoščite so zdravo hrano, zdrave napitke in dajte telesu vitamine in minerale, ki jih potrebuje. Če imate kakšne težave, se posvetujte z nekom in si dodatno pomagajte z alternativo.

Pred vami je dan, ko boste stare situacije videli v novi luči, zato se vam bodo odpirala nova vrata. Novi pristopi, tako na poslovnem kot osebnem področju, vam bodo dajali moč in prinesli uspehe. Drznite si biti drugačni.

Super dan bo, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.