Numerološki vpogled za 25.09.17

Danes je najbolje začeti dan s pozitivnimi afirmacijami, predvsem zato, da si dvignete pozitivno naravnanost in da se umirite. Ni treba, da so kompleksne, dovolj je že, če si govorite: „Jaz sem dovolj….(vstavi besedo).“ V prihodnosti se vam kažejo prijetne spremembe, kljub temu, da se bodo danes morda pojavile kakšne težave. So le trenutnega značaja.

Na finančnem področju je danes dober dan, da vložite prošnjo za kredit ali pomoč. Morda boste danes bolj zaskrbljeni kar se tiče financ in če potrebujete pomoč, le prosite zanjo. Bodite previdni pri naložbah ali posojanju. Ali boste dobili ali izgubili je odvisno od vaše numerične kode in vaših prepričanj. Dan podpira zdravljenje na materialnih ravneh.

Na poslovnem področju bodite danes previdni z besedami, predvsem ne bodite preveč ostri. Umirite se in poskušajte na zadevo pogledati z bolj pozitivne perspektive. Tako lahko preprečite marsikatero težavo.

Ostre besede in pikanje ter besedno dvobojevanje vam, še posebno danes, ne bo prineslo nič dobrega. Sploh pa ne na področju partnerstva. Vajin odnos boste danes veliko bolj utrdili, če vanj vnesete nekaj domišljije. Samski boste danes bolj uspešni v prijateljevanju kot v ljubezni. Tudi to je veliko, sploh zato, ker zveza, ki bi se začela danes, redkokdaj traja dlje časa.

Previdno z besedami tudi v odnosu do svojih najbližjih. Kritiziranje in ostre besede lahko naredijo velike in globoke rane. Že res, da čas zaceli vse rane, a brazgotine ostanejo. S tem, ko jih kritizirate, jim le jemljete vrednost, vi pa se boste morda tisti trenutek počutili močnejše. Ampak res le za trenutek. Je vredno?

Enako velja tudi v odnosu do prijateljev. Pazite na svoje besede, ne hvalite se preveč, predvsem pa ne bodite preveč sarkastični. Taki ljudje niso preveč zaželeni. Postavite se v njihovo kožo.

Dan ne bo najbolj optimističen, a veliko lahko naredite sami. Prav je, da si dvigujete pozitivnost in vrednost, vendar ne na račun drugih. Aktivirajte kodo 1888948 za transformacijo negativnega v pozitivno.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte čudovit dan 🙂