Numerološki vpogled za 24.11.17

Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da ste povsem po naključju, v pogovoru s prijatelji, znanci ali sodelavcem dobili idejo, ki vam je bila všeč ali pa je povzročila “klik”. Ali pa vas je morda le spomnila na nekaj, o čemer ste razmišljali že dolgo nazaj. Danes je pred vami preobrat – prejšnje dneve ste razmišljali o svoji poslovni in finančni prihodnosti ter iskali nove možnosti, današnji pa je dan idealen za zbiranje novih idej. Čas je, da zberete sodelavce ali poslovne partnerje, prijatelje ali družino, jim poveste, kakšna je situacija in se prepustite plazu idej in rešitev. Še tako nora ali na videz nepomembna ideja, je lahko prav to kar potrebujete. Velika verjetnost je, da boste v tem druženji tudi vi navrgli idejo nekomu drugemu.

Današnji dan podpira bistro in prodorno razmišljanje, v katerem lahko še najbolj neverjetna zamisel pomeni odskočno desko, ki vam lahko spremeni prihodnost in nepričakovan uspeh. Vsi bomo bolj odprti za nove ideje, radodarni bomo tudi z dajanjem le teh. Humanost in pripravljenost, da prisluhnemo in pomagamo drug drugemu, bo danes lepo zaokrožila energije dneva. Posvetite se temu, kar vas resnično veseli. Kljub temu danes ni dan, ko bi se odločali in podpisovali pogodbe, začeli novo poslovno idejo ali partnerstvo.

Skrb za vaše finančno stanje bo danes nepotrebna, znebite se le blokad, ki preprečujejo dotok denarja do vas. Odprtost in žongliranje z idejami v skupini, skupaj s prijatelji ali poslovnimi partnerji, vam bo pomagalo, da bo denar sam našel pot do vas.

Ker se boste danes ponovno začeli odpirati ljudem, si boste zaželeli tudi več druženja z njimi. Kamorkoli boste šli, boste spoznavali sorodne duše in sklepali nova prijateljstva. Morda boste s tem res pobegnili pred domačimi težavami, a danes je to bolje, kot sprejemati odločitve o prekinitvi zveze. Če se vseeno odločite ostati doma, raje razmislite, kako boste iz žerjavice ponovno zanetili ogenj. Začetek nove resne zveze je danes možen, vendar dan ni najbolj ugoden za to. Razen, če spoznate tujca ali tujko ?.

Občutek krivde bo danes popustil in lažje boste zadihali. To se bo predvsem poznalo na področju odnosa z vašimi otroci. Zaradi občutek neodvisnosti, ki ga boste začutili, boste več neodvisnosti dovolili tudi njim. Na svoje otroke in njihove dosežke boste iskreno ponosni. Če čutite, da se jim morate opravičiti, to danes tudi storite. To dejanje, bo veliko pomenilo njim, vam pa tudi. Ni ga boljšega zdravila za vse nas, kot sta osebna sreča in zadovoljstvo, ki pomlajujeta in vitalizirata vsako celico našega telesa.

Danes je dan za sodelovanje in odpiranje navzven – do ljudi in sveta, do novih idej in možnosti. Humanost in pripravljenost, da prisluhnimo in pomagamo drug drugemu bo danes lepo zaokrožila energije dneva. Vse je prav, vse je tako, kot mora biti.

Super dan bo, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.