Numerološki vpogled za 24.09.17

Tudi danes velja opozorilo včerajšnjega dne – brzdajte svojo impulzivnost in ne delajte prenagljenih odločitev. To še posebej velja za vse, ki imate v svoji numerični kodi število 3. Iskanje globljega bistva in vztrajanje pri tem bistvu, vam danes dajeta veliko moč. Zaradi tega boste pri delu zelo učinkoviti, osredotočeni, posledično pa tudi preobčutljivi. Ne zapletajte se v prepire in vojne, ker se bo vse skupaj vleklo predolgo, vi pa boste le izčrpani.

Izkoristite to moč na poslovnem področju, saj boste tako lahko tudi naporno delo opravili z lahkoto. Lotevali se boste več stvari na enkrat, ker bo nivo vaše koncentracije zelo visok. Hitro boste našli in opazili pomanjkljivosti pri sedanjem delu in jih tudi hitro popravili.

Na finančnem področju tudi danes ne boste pripravljeni dajati – lahko bi rekla, da boste skopuški in pretirano varčni.

Ne boste pa danes varčevali s pretiranimi čustvenimi izbruhi v odnosu do svojih bližnjih. Zavestno se potrudite, da boste krotili svojo občutljivost in da boste bolj prijazni. V nasprotnem primeru vam bo kasneje žal, saj vam bo prepir prinesel le razočaranje in bolečino.

Od prijateljev se boste danes umaknili in le redko komu boste dovolili blizu. S tem ni nič narobe, saj je včasih kašen dan čisto dobro preživeti tudi brez druženja z njimi.

Ne bo pa umik in hladen odnos priporočljiv v odnosu do vašega partnerja. Partner se lahko počuti nezaželenega, vaše ljubosumje pa bo to le še poslabšalo. Glede na to, da boste danes kljub občutljivosti, imeli precej energije, le-to izkoristite za prebujanje žara v vašem odnosu. Namesto da zaslišujete partnerja, to energijo sprostite med rjuhami. Tudi samski boste imeli danes pred sabo velik izziv. V besedah in namigih oseb boste videli več, kot tam dejansko je. V vsem boste iskali globlji pomen, zato se poskusite nekoliko distancirati in pogledati na vse skupaj od daleč- je to kar vidite in slišite res to, kar vam oseba sporoča?

Preko celega dneva boste polni energije, ki jo boste s pridom izkoristili na poslovnem področju. Pazite, da vas pretirano iskanje globljega pomena ne potegne v prepiranje in ljubosumje. To moč vložite v delo ali šport. Potrudite se biti prijazni do svojih najdražjih.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte čudovit dan 🙂