Vse je prav in tako kot mora biti, zato boste odprti do ljudi in do vsega, kar vas obdaja.

Dan je namenjen druženju, iskanju novih poti. Lahko se odpravite na potovanje ali izlet. Je pa danes tudi dan, ko bodo vaše življenje zapuščale vse stvari, ki niso vaše. Če jim boste le dovolili, seveda. Predvsem se osredotočite na vse, kar delate, zato ker “morate”, a vam to povzroča tesnobo. Danes imate možnost, da razločite, kaj počnete, zato ker so vas tako naučili in med tem, kar v resnici ste. Ena od takih preprostejših je, da se v soboto pospravlja, pa še pred praznikom, a ne zapravite današnjega dne za to, boste pospravili kdaj drugič. Izlet je boljša ideja.

Pojdite npr. na sprehod s partnerjem, ali na klepet s prijatelji. Na partnerskem področju boste danes bolj odprtega uma in srca. Ker boste bolj odprti, partnerju ne boste vsiljevali svojih pravil in pričakovanj. Če boste dali sebi in partnerju še dovolj prostora in osebne svobode, pa bo ljubezen zacvetela sama od sebe.V kolikor čutite, da je veza res zaključena oz. ste v to res prepričani, je danes dober dan za odhod in razvezo. Samski – ne razmišljajte preveč, prisluhnite svoji duši in sledite srcu.

Več svobode in neodvisnosti boste danes dopuščali tudi svojim otrokom. Teža skrbi, ki je bila prisotna zadnje obdobje, bo zamenjana z nežno naklonjenostjo. Povejte svojim otrokom, da ste nanje ponosni; da ste ponosni na njihove dosežke. Ne mislite, da to vejo kar sami od sebe. Povejte jim, saj drugače tega ne bodo vedeli.

Kamorkoli boste danes šli, boste sklepali nova prijateljstva in srečevali sorodne duše. V današnjem dnevu lahko spletete res pristne vezi, morda se iz teh vezi razvije tudi prihodnje poslovno sodelovanji, predvsem s tujci.

Na finančnem in poslovnem področju danes le sledite temu, kar res radi počnete, pa vam o denarju ne bo treba razmišljati. Delajte tiste stvari, ob katerih vam zapoje duša in denar bo kar sam naše pot do vas. Odprite roke sprejemanju tega, kar prihaja. Pozitivna naravnanost in pripravljenost na nove podvige, razmišljanje o spremembah in planiranje – čas za vse to je zdaj. Predstavite sebe, svoje ideje, ampak res le predstavite. Podpisovanje pogodb in novih začetkov se bo odvijalo v novem letu.

Pred nami je lep dan, začutite srečo, ki prihaja iz vaše notranjosti. Sreča vas naredi bolj vitalne in pomlajuje na celični ravni. Saj veste – manj kot ste zaskrbljeni, bolj zaupate življenju; bolj kot ste odprti za nove priložnosti, bolj žarite.

Želim vam miren dan, Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.