Numerološki vpogled za 23.11.17

Današnji dan je namenjen delu in pridnosti, predvsem pa vam daje priložnost, da opravite vse tiste dolgočasne opravke, ki se jim drugače raje izognete. Zelo bo naklonjen poslovnim sestankom in načrtovanju dolgoročnih ciljev ali pogovoru z nekom, ki je avtoriteta… Bodite aktivni in dan boste zaključili s tistim dobrim občutkom, da ste dobro opravili svoje delo. Nasvet – če boste dan preživeli v brezdelju, zvečer ne boste videli rezultatov in počutili se boste nekoristne, poleg tega pa se bodo težave le kopičile.

Na poslovnem področju boste danes pridni in vztrajni, kar se vam bo kasneje tudi obrestovalo. Občasno boste morda pretirano zaskrbljeni za svoj ugled in renome, zato boste posledično bolj občutljivi. Takrat se notranje umirite, izklopite negativni samogovor in poglejte na zadevo s pozitivnim pogledom. Enako velja tudi za osebe, ki bodo danes morda izgubile službo. Umiritev naj bo prvi korak, saj je na obzorju nekaj boljšega.

Preobremenjenost z razmišljanjem o prihodnosti in strah, kaj in kako bo na finančnem področju, so že kar stalnica, a pomaga naj vam zavedanje, da so težave le trenutnega značaja. Posebej previdni bodite pri naložbah in posojanju, saj imate lahko težave ali izgube. Poleg tega danes ni primeren dan, da prosite za finančno pomoč, ker jo boste težko dobili.

Energije dneva so zelo usmerjene v delavnost in pridnost, primešajte še preobremenjenost in strah pred prihodnostjo in sploh ne bo presenečenje, če napišem, da boste na partnerskem področju hladni in sumničavi. Pazljivo, saj vas prav to lahko loči od partnerja, kot neviden zid. Na vas je odločitev, v katero smer se bo danes odnos obrnil. Vprašajte se le, kaj želite doseči – dokazati, kaj vse je vaš partner naredil narobe ali je vaša želja, da se zbližata? Ko boste imeli odgovor, boste tudi vedeli, kako se obnašati in kakšen bo rezultat. Tudi samskim današnji dan ne prinaša romantike in ljubezni. Na to boste morali še malo počakati.

Čeprav se morda ne zavedate, vendar res imate srečo, da imate ob sebi prijatelje, ki vam bodo stali ob strani in vam želeli pomagati. In to kljub temu, da se boste zapirali vase. Namesto zapiranja vase, sprejmite njihovo bližino in pomoč.

Preko celega dneva naj vas danes spremlja mantra: Rad/a te imam. Oprosti mi. Žal mi je. Hvala. Govorite jo sebi, ne drugim. No, iste besede lahko poveste tudi drugim na glas, predvsem pa svojim otrokom. Ste že poskusili nekomu reči, da ga imate radi ali hvala z jezo? Ne gre :D. Mantra obrne vsako energijo v pozitivno in ljubečo energijo, saj te besede pozdravijo še tako ranjeno srce.

Današnji dan na prvi pogled deluje zelo naporen, vendar naj vas vodi zavedanje, da spremembe že prihajajo. Bodite aktivni, delovni, pojdite v naravo in zvečer boste zadovoljni s svojim rezultatom. Zvečer, preden zaspite, pa se zahvalite za vse uspehe, majhne in velike in zaključite dan s hvaležnostjo.
Hvala, ker ste z nami, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.