Numerološki vpogled za 23.09.17

Današnji dan bo v stilu – vsega po malem. Mešalo se bo veliko različnih občutkov, situacij in dejanj. Predvsem bodite danes pozorni na tiste „hipne“ odločitve in se držite začrtane poti. Če vas prime, da bi v zadnjem hipu nekaj naredili drugače, tega ne naredite, sploh pa ne v prometu.

Čar včerajšnje lahkotnosti bo danes nekoliko zbledel, kar pa ne pomeni, da vam na poslovnem področju zvezde ne bodo naklonjene. Danes je dober dan za podpis poslovnih in materialnih pogodb. Vaše delo bo učinkoviti in osredotočeno, izognite pa se prepirom. Kritični boste, pa še vaš globlji vpogled v stvari in odnose vam bo dal jasno sliko o tem, kaj je za vas dobro in kaj ne. Hitro boste opazili napake in nepravilnosti, s čimer lahko preprečite veliko škodo.Vse to je tudi razlog, da je danes dober dan za podpis pogodb in za preverjanje svojih aktivnosti.

Dobra presoja in kritičnost bosta danes prevladovali na finančnem področju. Bolj boste nagnjeni k prejemanju kot dajanju, vodil vas bo nos za dobiček. Morda boste pretirano varčni in boste denar dali od sebe zelo težko. Lahko bi rekli, da boste danes skrbni in odgovorni.

Skrbni in odgovorni boste tudi v krogu družine, je pa velika verjetnost, da boste nagnjeni k pretiranim čustvenim izbruhom in hitri jezi. V takih primer si pred sebe postavite ogledalo in se vprašajte, koga bi vi raje videli v odsevu. Hitro boste umirili svojo brezkompromisno odločnost in boste raje bolj prijazni in nežni. Kreganje in bojevanje s sorodniki – danes raje ne!

Povsem druga zgodba pa bo na ljubezenskem področju, kjer vam bo močna seksualna energija dodala seksi privlačnost ali pa bo prav ta energija povzročila, da boste premalo nežni in romantični. Vulkan energij na eni strani in nepotrebna ljubosumnost na drugi strani – kombinacija, ki med partnerjema lahko sproži divji prepir. Poskusite se umiriti in svoje nesigurnosti zadržite zase. Samske bo danes bolj zanimalo površinsko razmerje, malo manj pa želja po trajnem partnerstvu.

Tudi v odnosu do prijateljev boste danes nezaupljivi in sumnjičavi, morda celo tekmovalni. Poraz danes ni na vašem spisku. Bolje boste naredili, če se odločite za kakšno masažo, kot da ste v družbi prijateljev.

Vse dogajanje bo v vas povzročilo notranji nemir. Če boste opazili, da ste nestrpni, nepotrpežljivi ali da ste vzkipljivi – zadihajte. Z nestrpnostjo svojim najdražjim le dajete občutek, da niso pomembni. Raje jim pokažite, koliko vam pomenijo.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte čudovit dan 🙂