Prihajajo spremembe na bolje in verjetno to že čutite, čeprav v določenih napetih trenutkih to morda še ne zgleda tako. Zaupajte in se zavedajte, da so težave le trenutno stanje ter da se bo vse uredilo. Danes je dan za skupinsko delo, sestanke in predstavitve svojih idej. Če se vam kje zatika, to iskreno povejte in predstavite prijateljem. Prosite jih za ideje in bodite odprti za še tako nesmiselne, nepomembne ideje in besede. Vsaka od njih je lahko rešitev problema. Morda res obrnjena na glava, ampak rešitev. Že samo dobra družba vaših prijateljev bo na vas vplivala zelo blagodejno. Odprite se jim, preživite z njimi prijetne trenutke in bolj lahkotne in produktivne zamisli bodo prišle same od sebe.

Notranja umiritev in pozitiven pogled vam danes lahko prihranita marsikatero težavo na poslovnem področju. Posvetite se bolj intelektualnemu delu, dobre rezultate vam bo dalo skupinsko delo. Dan je dober za pisanje in oblikovanje še zadnjih dopisov v tem letu, da res zaključite stvari. Še vedno je čas za razmišljanje, katere spremembe so potrebne potrebuje vaš posel ali projekt. Podpisovanje pogodb pride na vrsto kasneje. Previdno danes pri naložbah ali posojanju, saj so zelo verjetne težave in izgube.

Na partnerskem področju vas danes energije podpirajo in spodbujajo k načrtovanju prihodnosti. Pogovor bo danes razkril, kaj si oba resnično želita, kje so vajine skupne točke, predvsem pa, kaj vama je resnično pomembno. Pomembno je, ne da partnerja le poslušate, ampak da tudi slišite, kaj vam govori. Za nobeno ceno ga ne poskušajte prepričati ali prisiliti da sprejme vaša prepričanja. Tudi če vam uspe, bo to zmaga, ki vam bo kasneje prinesla le partnerjevo nezadovoljstvo in odpor. Ni treba, da prideta do zaključkov, le pogovarjajta se in raziščita, katere so tiste vrednote, ki vaju povezujejo. Samski boste danes imeli več sreče pri sklepanju novih prijateljstev kot novega razmerja. To je čisto ok, tudi prijatelji so zlata vredni.

Nekoliko preveč direktni in ostri boste danes morda do svojih otrok in prav lahko se zgodi, da bodo tekle solze. Poskušajte biti bolj mehki, če pa vam že uidejo take besede, se iz njihovih solz ne norčujte. Objemite jih, jim dovolite da se zjokajo in jim pokažite, da jih imate radi tudi takrat, ko delujete bolj ostro in odmaknjeno. Solze so zdravilne – spirajo čustvene blokade in bremena.

Na zdravstvenem področju se zna pojaviti še kakšen glavobol, ki bo posledica napetosti zadnjih dni, a ne bo nič hujšega.

Želim vam miren dan, Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.