Numerološki vpogled za 22.09.17

Verjetno vsi poznate knjigo in film Skrivnost, ki govori o tem, da misli ustvarjajo našo prihodnost. In danes je mogoče prav vse, v kar verjamete. Vaša prepričanja so tista, ki vam zapirajo ali odpirajo vrata. So meje, ki si jih postavljate sami. Že res, da nam včasih nekdo zaloputne vrata pred nosom, a na vas je, ali vas bo to ustavilo ali boste našli drugo pot. Danes je dan, ko lahko vzpostavite kontakt, prisluhnete potrebam druge strani. Nič ni narobe, če nimate plana, saj ne boste danes podpisovali dogovorov.

Na poslovnem področju vse to še boj pride do izraza, zato je danes odličen dan za predstavitev novega projekta ali vizije. Vsi prisotni vam bodo z zanimanjem prisluhnili in bodo novostim naklonjeni. Bodite aktivni, saj je sreča na vaši strani.

Tudi na finančnem področju boste danes na konju. Vaše odlično delo in dober glas vam odpirajo vrata denarju in obilju ali pa morda zadenete kakšno nagrado. V Kranju bo danes Tombola :).

Partnerski odnosi so v veliki meri odvisni od vašega pogleda na stvari in vaših prepričanj. Energija manifestacije sledi misli, zato si predstavljajte, da imate harmoničen odnos, kjer ljubite in ste ljubljeni. Zamislite si, kakšni bi želeli biti v prihodnosti in potem bodite to že danes. Sreča ali usoda bo danes naklonjena tudi samskim. Za vas prihaja obdobje sreče v ljubezni, zato podite v družbo in pokažite svoj šarm. To je vaših 5 minut.

Na splošno boste danes zelo odprti, želeli si boste več osebne svobode. Verjetno boste ravno zato več svobode dopuščali tudi svojim najdražjim. Vsi boste v družbi zelo uživali, prav druženje pa vam lahko prinese nove prijatelje. Prijatelje, ki vam bodo kasneje veliko pomenili.

Zadovoljni boste in polni notranje radosti. Harmonija in prepričanje, da je vse mogoče, bosta vplivala na vaše počutje. Verjemite, da je vse mogoče. Izhajajte iz ljubezni, ne iz strahu in takrat je tudi nemogoče mogoče.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte čudovit dan 🙂