Danes bosta zmedo delali dve števili, 3 in 7, ki bosta prinašali težke energije preko celega dneva. To boste čutili kot pritisk na dušo in srce. Bolj občutljivi ali melanholiki, bodo/boste danes potrebovali pomoč tistih, ki bodo te težke energije lažje prenašali. Če vas karkoli teži, morda prepir prejšnjega dne, se posvetite bolj ustvarjalnim zadevam oz. miselnim opravilom – pisanju, izobraževanju, risanju, izdelovanju mandal,.. To vas bo reševalo pred tesnobo, ki bo danes dokaj močna. Posledično se boste težko lotili česarkoli, manj boste tudi uspešni na ostalih področjih. Pri težkih delih ali pri delu z orodjem bodite danes izredno previdni. Aktivirajte kodo zaščite: 71931.

Na celotnem področju odnosov se danes večkrat opomnite, da ni vse tako črno kot zgleda, predvsem pa ne jemljite vsega tako zelo osebno. Konflikti so že tako stresni in naporni, danes pa jih boste sprejemali s še večjo tesnobo in težo. Poskusite se jim izogniti, izogibajte pa se tudi težkim in resnim temam. Zaradi današnjega bolj mračnega pogleda na svet, danes ne postavljajte temeljev vašega partnerstva, ne iščite rešitev in še posebej – ne sprejemajte nobenih odločitev. Napadi strahu in težkih misli ne bodo trajali dolgo, zato zdržite in bo hitro bolje. Tudi samski danes raje ne razmišljajte o partnerstvu, raje se udeležite kakšne delavnice , seminarja, ki so povezani z duhovno rastjo.

Že samo zavedanje, da je danes pač dan, ko vse dojemate bolj črno, vam bo pomagalo. Tako vam kot vašim otrokom. Danes ne talajte nasvetov, ne načenjajte resnih tem, ampak se posvetite risanju in ustvarjanju. Ja, tudi risanje in barvanje je zelo močna terapija. Tudi barve zdravijo.

Druženje s prijatelji vam lahko danes odvzame marsikatero skrb in vam zmanjša breme, vendar tudi tu velja, da ne jemljite vsega osebno.

Na poslovnem in finančnem področju se danes ne bo veliko dogajalo. Posvetite se intelektualnim delom poslov, tistim, ki zahtevajo bolj inovativne in ustvarjalne pristope. Tudi izobraževanje vam ne bo delalo težav. Če vas kot strela z jasnega udari uvid, zakaj nekatere stvari ne stečejo, ga poslušajte. Novih zadev danes ne začenjajte. Prav tako ne pošiljajte in ne oddajajte prošenj za povišanje plače ali kredita, ne prosite za finančno pomoč. Preko dneva si pomagajte s pozitivnimi afirmacijami.

Pozitivne afirmacije so super zadeva, a le če jim vaša podzavest verjame, zato ne izbirajte takih, ki so neverjetne. Namesto – »Imam milijon evrov,« si recite: » Ok, imam težave, a še vedno sem našel način, da preživim. Tudi tokrat mi bo uspelo. Življenje je polno čudežev in možnosti.«

Želim vam miren dan, Tjaša ?.

Zgornji opis je splošni okvir dneva, ki velja za vse, hkrati pa na vsakega deluje nekoliko drugače. Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.