Numerološki vpogled za 21.11.17

Današnji dan bo na nek način nadgrajevanja včerajšnjih aktivnosti in planov. Danes se boste osredotočali na uresničevanje in postavljanje temeljev. Trdni temelji so pogoj, da se vaše želje in cilji kasneje ne bodo porušili. Ta del je zelo pomemben in odgovoren, zato se lahko zgodi, da boste preobremenjeni z občutki odgovornosti, bremenom krivde in tesnobe. Pomirite se in se vprašajte, česa vas je v resnici strah. Bodite iskreni sami s sabo, prepoznajte svoje strahove, predstavljajte si najslabši izid. Je res tako grozen? Kaj bi lahko naredili drugače? Je strah sploh resničen ali je le posledica preteklih izkušenj? Zapis – sreča je na drugi strani strahu, je še kako resničen.

Na poslovnem področju bo vaše misli zasedalo razmišljanje o prihodnosti. Porajali se bodo dvomi o vsem, kar se vam je še včeraj zdelo mogoče. Dvom je le ovira, ki jo morate lahkotno preskočiti in še naprej verjeti v svoje ideje. Vztrajate pri svojih upih in idealih včerajšnjega dne. Dvom in strah hodita z roko v roki, ne dovolite jima, da vas ustavita. Uredite svoje misli in čustva in uspeh je zagotovljen.

Na finančnem področju boste danes zelo resni, prizemljeni in nekoliko tesnobni. Optimizem včerajšnjega dne bo kar nekam izpuhtel. Bali se boste za svoje blagostanje in za blagostanje svoje družine. Do svoje družine boste sicer zelo radodarni, do drugih pa prav nič. To velja za vse, zato danes res nima smisla prositi kogarkoli za pomoč. Razmišljanje, kako in kje priti do novega vira denarja ali kako obstoječega pomnožiti, lahko za mnoge pomeni začetek donosne dejavnosti.

Občutek odgovornosti, nemoči in krivde bodo danes razjedali vašo dušo. Posledično boste premlevali, kaj bi svojim otrokom lahko dali, pa niste; kaj jim lahko še daste in zagotovite. Morda res nimajo vseh materialnih stvari, ki jih imajo vrstniki, vendar ne pozabite, da pomanjkanje nežnosti, ljubezni in podpore povzroči več škode, kot če najstnik nima iPhona. Občutek krivde na energetski ravni privlači še več težav in krivde. Zapomnite si – najboljši starši so srečni straši.

Tudi na partnerskem področju bodo misli danes nekoliko težje. Morda vas tudi tu popadejo občutki odgovornosti in krivde, da svoje naklonjenosti in ljubezni ne izražate dovolj. Ljudje smo si različni in vsak to izkazuje na svoj način. Ne zapirajte se zaradi tega še bolj vase, saj boste delovali že bolj zaprti, odmaknjeni ali nervozni. Če boste tako obnašanje opazili pri partnerju, je to verjetno posledica razmišljanja o vprašanjih, kako najbolje poskrbeti za vas in družino. Namesto napadanja mu dajte nežnost, toplino in ljubeč objem.

Danes se veliko govori o vzorcih, strahovih, dvomih in občutkih krivde. Vsak od teh občutkov se lahko izraža na zdravstvenem področju oz. nekem delu telesa: težave z denarjem – križ, strah pred prihodnostjo – migrene, strah – ledvice in mehur, zato bodo danes te težave v ospredju. Ne odpravljajte le bolečine, odpravite tudi razlog. Zato se poleg obiska zdravnika, odločite tudi za obisk alternativnih terapevtov. Izkoristite vse možnosti in se zavedajte, kako močan vpliv imajo misli in čustva na vaše telo.

Danes bo morda vse izgledalo veliko bolj črno, kot v resnici je. Občutki odgovornosti, skrbi za družino in njeno prihodnost, vas lahko potegnejo v žalost in pesimizem. Poiščite način, da boste ustavili plaz negativnih čustev. Eden od načinov je, da si govorite: »Ostani miren in vse negativno transformiraj v pozitivno – 1888948.«

Saj zmorete, Tjaša ?.

Za osebni numerološki coaching se naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.