Numerološki vpogled za 18.5.2019

Pred vami je dan, ki je fantastičen za komunikacijo vseh vrst – pa naj bo to pisanje pisma, telefonski klici, e-pošte, sporočila, klepet ob druženju ali dober klasični obisk. Vsak korak, vsako dejanje, bo danes obrodilo sadove, morda boste naleteli tudi na nekaj koristnih podatkov, ki bodo delovali v vašo korist, zato tudi vse prejeto pozorno preberite. Če razmišljate, da bi se udeležili seminarja ali podobnega dogodka, z namenom, da bi še povečali in izboljšali svoje kompetence, potem je danes odličen dan, da raziščete možnosti ali se morda na dogodek celo prijavite. Če potrebujete več informacij – vprašajte, naredite korak v tej smeri.

Preko celega dne boste nekoliko nostalgični, občasno vas lahko prevzameta melanholija in občutek žalosti. V kolikor pride do tega, sprejmite svoje občutke, ne potisnite jih v globino, nato pa nadaljujte z dnevom. Ne utapljajte se v melanholiji. Ja, morda vas bo zavedanje, da svet ni idealen in da se dnevno dogajajo krivice, užalostilo, vendar dobro veste tudi, da z žalostjo ne naredite veliko. Da se boste lahko potegnili ven iz tega, vam bo pomagal drugi vpliv 18, ki prinaša trdnost in odločnost, zato boste kljub odstopanjem, brez težav dosegli tisto, kar si boste danes zastavili, a le, če boste ostali osredotočeni.

Danes je globalni dan 8 in kot veste, je to dan, ko se posvetite svojim poslovnim zadevam. Posvetite se denarnim zadevam, preglejte tekoče zadeve in kaj se vam obeta v prihodnosti oz. že danes poskrbite, da bo vaše finančno zdravje tudi v prihodnosti dobro. Ne računajte na srečo, saj 8 nagrajuje trdo delo. Danes zavihajte rokave in se posvetite projektom, ki so tik pred tem, da jih zaključite. V dan osmica prinaša živahne in profesionalne vibracije v vse, česar se boste lotili. Vsake stvari pa se lotite z zavedanjem, da ob staja zakon vzroka in posledice. To pomeni, da karkoli počnete, bo imelo posledice, pa najsi bo to dobro ali slabo. Zato skrbno izbirajte besede in dejanja, da boste lahko v prihodnosti prejemali le dobro in pozitivno. Možnosti danes so neskončne, zato jih zagrabite in obrnite sebi v prid.