Ne vem, kako je pri vas, ampak sama se že težko čakala, da se stvari obrnejo v drugo smer. Začnite dan s pesmijo: “Vem da danes bo srečen dan, to sem začutil že zjutraj,
zagotovo danes bo srečen dan, tudi to se zgodi.” 🙂 In danes bodo v zraku povsem druge energije; energije, ki prinašajo srečo, uspeh in zadovoljstvo. Vsi bomo nekoliko strpnejši, lažje bomo vzpostavljali stike, iskali bomo skladnost, predvsem pa bomo bolj umirjeni. Kljub temu, da je dan odličen za pogovore, nove začetke, se izognite temam, kjer bi morali biti borbeni, da bi zaščitili svoje interese.

Vse te odlike so odlična podlaga za poslovne dogovore, sestanke, iskanje kompromisov oz. rešitev, ki bodo zmagovalne za obe strani. Vaša umirjena komunikacija vam bo danes odprla mnoga vrata, kar s seboj prinese tudi poslovni uspeh in dobre novice.

Ker je danes dan za pogovore, lahko na finančnem področju prav s svojo umirjenostjo dosežete več, kot si mislite. Pogajanja, ki jih boste danes speljali odlično, vam bodo prinesla dobre materialne rezultate, kar vodi v srečo, izobilje in morda dobite tudi nepričakovano nagrado.

V ljubezni si boste želeli umirjenosti in harmonije, grobost vas bo obremenjevala. Povabite partnerja na tortico ali kozarec vina in uživajte v mirnem druženju. Tudi sprehod ali ogled filma je primerna skupna dejavnost. Prav tako bo dan naklonjen samskim, zato le pojdite v družbo. Izžarevali boste nek poseben magnetizem, zato boste delovali zelo privlačno. V družbi se boste zabavali, pritegnili in spoznali pa boste tudi privlačnega tujca.

Odnosi, tako z najdražjimi kot tudi prijatelji, bodo danes umirjeni, lahko pa jih še poglobite. Skupno preživljanje časa bo dalo danes res čudovite rezultate. Ste že kdaj barvali mandale, skupaj z otroci? Poskusite. Ali pa odigrajte igro Jaz sem. Oboje krepi medsebojne vezi in z njima lahko le pridobite.

Umirjene energije današnjega dne bodo dale odlične rezultate. Uspeh, sreča, zadovoljstvo bodo zaznamovali današnji dan. Sreča je na vaši strani, zato uživajte v dnevu, ki je pred vami.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Uživajte v dnevu, ki je pred vami 🙂