Numerološki vpogled za 18.09.17

Optimizem, navdušenje, srčnost in samozavest celotne Slovenije, so včeraj z vsemi silami podpirali naše fante na tekmi. Neverjetni so bili! Zasluženo so se veselili in z njimi vsi mi :). Bravo ekipa!

Optimizem se bo nadaljeval tudi v današnji dan in vam odprl mnogo vrat. Je tudi dan za druženje. Polni boste moči in energije, lahko pa se zgodi, da vam bo občutek uspeha, ugleda in priznanj drugih nekoliko napihnil ego. Manj boste pripravljeni poslušati druge, veliko bolj boste borbeni in samosvoji. Poskušajte se brzdati, saj lahko prav danes spoznate ljudi, ki vam bodo kasneje na poslovnem področju pomagali z informacijami in svojim znanjem.

Na finančnem področju ste danes lahko brez skrbi, saj boste danes brez težav znali priti do denarja. Če imate kakšne neodgovorjene prošnje, je danes lahko katera od njih ugodno rešena.

Posledica vašega občutka uspeha se bo poznala tudi pri odnosu z družino in otroci. Veliko boste danes dali na videz in status vaših otrok. Sprostite se in z njimi raje pojdite na kakšno zabavno prireditev. Veliko bolj potrebujejo vašo podporo in prisotnost, kot to, kako bodo izgledali.

Na partnerskem področju boste danes obrnili ploščo. Pripravljeni boste dajati in izražati ljubezen. Vendar pa znate tudi tu pretiravati. Ker se bodo v vas prebudile vaša čutnost, vaša romantična želja in erotična privlačnost, boste to zelo radodarno delili z drugimi. Namenite jo le partnerju, drugod pa bodite zmerni :). Samskim se obeta nova, trajna in zadovoljujoča partnerska zveza. Samski, to je lahko vaš dan. Izkoristite ga!

Danes boste prekipevali od energije, kar lahko pripelje do prehitrih reakcij. Da se ne boste kasneje tolkli po glavi, si aktivirajte kodo zaščite – 71391. Dan ni dober za obisk zobozdravnika ali kiropraktika. Tudi operacije danes niso najbolj priporočljive. Zaradi vse te energije, je danes dober dan, da si privoščite energijsko terapijo ali nežno masažo.

Pred vami je odličen dan, poln lepih in srečnih novic, darov in uspehov, če boste le nekaj pozornosti namenili umirjanju presežka energije. Danes imejte v mislih „manj je več“.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Imejte čudovit dan 🙂