Kako pa vi reagirate, ko vas je strah? Kontroliranje okoliščin in togost v razmišljanju sta zelo pogosti posledici strahu. Takrat se postavite v vlogo generala, ki je prepričan v svoj prav. Posledično se zraven prislinita še kritičnost in nestrpnost do vseh, ki jih smatrate za nesposobne oz. se vam zdi, da niso dovolj delavni, iščejo izgovore ali govorijo tja v tri dni. Medtem ko boste vi razmišljali hitro in bo vaš um zelo analitičen, ne pozabite, da bomo danes tako mišljenje imeli vsi. Vsi pa ne moremo biti generali :D. Pokažite svojo moč s svojo nežnostjo in brez kritike in ostrine. To je tista prava moč, ki naredili človeka velikega.

Še posebej se vam bo to obrestovalo na poslovnem področju. Poskusite z razumevanjem drugih in s sodelovanjem. Izkoristite vašo intelektualno moč in logično razmišljanje za to, da bo nekaj iz tega nastalo. V nasprotnem primeru boste le besedno napadalni. Cilj, dosežen s silo oz. z uveljavljanjem intelektualne premoči, na koncu sploh ni v resnici dosežen. Je le zmaga, ki zbledi.

Na finančnem področju bodo danes obojestransko zaprti dotoki. Ne boste dali vi, ne bodo dali drugi. Če že res morate, investirajte le v preverjene posle, predvsem pa se izognite pravnim sporom. Dan ni dober za prošnje ali prodajo.

Na domači fronti boste svojo vlogo generala, ki bo posledica pretirane skrbnosti, izražali skozi zahtevnost in nepopustljivost. Postavite se v vlogo ostalih in se vprašajte, kaj bi vi na njihovem mestu potrebovali ali si želeli od vas. Tudi tu boste z razumevanjem in nežnostjo naredili veliko več, kot z ukazovanjem in kritiziranjem.

Tudi na področju prijateljstva boste bojeviti in boste želeli imeti prav oz. biti pametnejši. Je vredno biti to bitko? Vprašajte se, kaj vam je bolj pomembno – zmagati ali da vas imajo radi.

Strah in nizko samozaupanje vas bosta silili v veliko potrebo po potrjevanju na partnerskem področju; potrjevanju o pripadnosti, varnosti in zaupanju. Prav lačni boste tega, a če tega ne boste dobili dovolj, boste ljubosumni in tišasti. Na vsak način boste želeli dobiti odgovore na to, kaj si vaš partner misli, kaj čuti, kaj si želi. Tak način ne pelje nikamor in lahko naredi le škodo. Stopite korak nazaj. Kje je vzrok za vaša vprašanja – v partnerju ali v vas samih? Kaj je vzrok vaše nesigurnosti in želje po kontroli? Taki vzorčki so lahko zasidrani globoko v vas in vodijo vaše reakcije. Poiščite vzrok, zase.

Naše telo nam služi, dan in noč, ne glede na to, kako z njim delamo. Ko ne zmore več, zboli. Razum največkrat preglasi to, kar je v osnovi naš jaz. Začnite izražati nežnost in ljubezen do sebe in drugih ter tako začnite zdraviti svoje telo in srce.

Če želite izvedeti, kakšna je vaša numerična koda in kaj pravijo števila prav vam, se lahko za osebni numerološki coaching naročite pri Emily osebno. Dosegljiva je na telefonski številki 031 535 581.

za Gorenjski utrip, Tjaša Gruden Trilar. Naj bo dan umirjen in lep 🙂